Merhaba. Windows 11'i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Ancak son 1 aydır mavi ekranlar almaya kernel 41-63 hataları alıyordum. Özellikle son 1 haftadır sürekli mavi ekranda açıklamak gerekirse her yeniden başlatmada mavi ekran verip kapanıyor tekrar gelmiyor. Windows tuşuna bastığımda kritik hatayla karşılaşıldı, oturum kapatılacak diyor ve kapatıyor. Ses girişlerini görmemeye başladı. Ses kartı kullanıyorum ne ses kartını görüyor. Fast boot kapattım ama sorun olmaya devam ediyor. WinDbg kurdum DMP dosyalarını okumak için ancak WinDbg bile çalımıyor.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
PRIME B550M-K ARGB is equipped with outstanding features, including PCIe 4.0 support, Dual M.2 slots, Realtek 1Gb Ethernet, Rear USB 3.2 Gen 1 ports, Front USB 3.2 Gen 1 Type-C®, DisplayPort /HDMIâ¢, Addressable Gen 2 headers, Aura Sync, Q-LED Core, Fan Xpert 2+, Armoury Crate, ASUS 5X...
www.asus.com
Buradan AMD Auto-Detect yazılımını indirip tümünü kurun.
Hocam Memtest yapmadım ama Windows bellek tanılama ile yaptım RAM'lerden biri arızalı ondan kaynaklı arızalı olanı çıkarıp tekrarlayınca testi sorunsuz testi bitirdi ancak RAM'lerden biri arızalı ilginiz için teşekkür ederim.