Windows 11 sürekli mavi ekran hatası veriyor

atakanyilmazgil

Hectopat
Daha fazla  
RAM
XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 DDR4 Ram (1x8) (AX4U32008G16A-SBKD35)
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma
Ekran kartı
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128
Anakart
ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekird
Merhaba. Windows 11'i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Ancak son 1 aydır mavi ekranlar almaya kernel 41-63 hataları alıyordum. Özellikle son 1 haftadır sürekli mavi ekranda açıklamak gerekirse her yeniden başlatmada mavi ekran verip kapanıyor tekrar gelmiyor. Windows tuşuna bastığımda kritik hatayla karşılaşıldı, oturum kapatılacak diyor ve kapatıyor. Ses girişlerini görmemeye başladı. Ses kartı kullanıyorum ne ses kartını görüyor. Fast boot kapattım ama sorun olmaya devam ediyor. WinDbg kurdum DMP dosyalarını okumak için ancak WinDbg bile çalımıyor.

https://drive.google.com/file/d/11Velyw37cQukFobEfzLxw5vDV5iAH0IT/view?usp=drive_link -minidump linki.

Dosyayı erişime açın.

2024-10-31_22-32-38.png

Kusura bakmayın düzelttim.

Aynı hata devam edip duruyor. Windows updatelerini kaldırdım hala devam ediyor hatalar.

Son düzenleme:
Bellek (RAM) testi yapıp sonucu paylaşın.

Ekran görüntüsü 2024-11-01 002809.png

Not: Test öncesi BIOS'ta D.O.C.P kapatın.

BIOS sürümü 2022 yılına ait güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan AMD Auto-Detect yazılımını indirip tümünü kurun.

Son düzenleme:
Hocam Memtest yapmadım ama Windows bellek tanılama ile yaptım RAM'lerden biri arızalı ondan kaynaklı arızalı olanı çıkarıp tekrarlayınca testi sorunsuz testi bitirdi ancak RAM'lerden biri arızalı ilginiz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı