Windows 11 "Sürücü bulunamadı" hatası yüzünden kurulamıyor

TheKhione

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Windows 11'e yükselteceğim PC'yi hem de format atacağım. Windows 11 yükleme ekranına geldiğimde sürücü bulunamadı hatası ile karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim?

İşlemcim AMD R5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Windows 11'e yükselteceğim PC'yi hem de format atacağım. Windows 11 yükleme ekranına geldiğimde sürücü bulunamadı hatası ile karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim?

İşlemcim AMD R5 5500.
Bu hatayı hangi aşamada alıyorsunuz hocam?

Hocam Windows'u yükle diyorya ona tıklıyorum sürücü seçme alanında alıyorum hatayı.
Normalde yeni nesil İntel işlemcilerde görülen bir hata BIOS dan VMD yi kapatınca düzeliyor fakat sizin işlemciniz AMD. Belki sabit diskiniz gerçekten yerinden çıkmış olabilir ya da format diskinizde bir problem olabilir. Bu arada format diski hazırlarken ventoy kullanmanızı tavsiye ederim.

Normalde yeni nesil Intel işlemcilerde görülen bir hata BIOS'tan VMD'yi kapatınca düzeliyor fakat sizin işlemciniz AMD. Belki sabit diskiniz gerçekten yerinden çıkmış olabilir ya da format diskinizde bir problem olabilir. Bu arada format diski hazırlarken Ventoy kullanmanızı tavsiye ederim.

Hocam format diski USB değil mi? Sıkıntı onda galiba arkadaşa da aynı USB'den kurmaya çalıştık olmadı sıkıntı USB disk te sanırım

Öbür USB diske kuracağım Windows 11'i. Eskiden crack falan vardı USB de şimdi biçimlendirip üstüne virüs taraması yapsam Kaspersky'dan sıkıntı olur mu? Virüs falan olmaz değil mi?

Normalde yeni nesil İntel işlemcilerde görülen bir hata BIOS dan VMD yi kapatınca düzeliyor fakat sizin işlemciniz AMD. Belki sabit diskiniz gerçekten yerinden çıkmış olabilir ya da format diskinizde bir problem olabilir. Bu arada format diski hazırlarken ventoy kullanmanızı tavsiye ederim.
?????

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı