Windows 11 sürüm nasıl değiştirilir?

kenan052

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir internet sitesinden Windows 11 Home keyi aldım. Bilgisayarı kurarken de Home olarak kurmuştum. Keyi aldıktan sonra etkinleştirmeye çalıştım fakat hata verdi. Windows sürümüne baktığımda sürümüm Windows 11 Enterprise olarak geçiyor. Bunu nasıl Home yapabilirim?

Merhaba, ben bir internet sitesinden Windows 11 Home keyi aldım. Bilgisayarı kurarken de Home olarak kurmuştum. Keyi aldıktan sonra etkinleştirmeye çalıştım fakat hata verd. İ Windows sürümüne baktığımda sürümüm Windows 11 Enterprise olarak geçiyor. Bunu nasıl Home yapabilirim?
Temiz kurulumla yapabilirsin sürüm seçme ekranında Home seç.

Merhaba, ben bir internet sitesinden Windows 11 Home keyi aldım. Bilgisayarı kurarken de Home olarak kurmuştum. Keyi aldıktan sonra etkinleştirmeye çalıştım fakat hata verdi. Windows sürümüne baktığımda sürümüm Windows 11 Enterprise olarak geçiyor. Bunu nasıl Home yapabilirim?

Anlamadığım Home olarak kurmuştum diyorsunuz ama baktığımda Windows 11 Enterprise olarak kurulmuş diyorsunuz demek ki Home kurmamışınız ve o sürümü ne ile kurdunuz ki USB diskmi lazım diyorsunuz? Onun için USB disk ile kurulum yaparken Home sürümünü seçerek yeniden kurulum sağlıyacaksınız. Umarım aldığınız key sağlamdır.

Sıfırlamada olmaz diye biliyorum. USB ile en sağlıklısı olur evinizde yoksa A101'den 16 GB'lik alabilirsiniz.

Arkadaşım yarın üniversite için başka şehre gidecek maalesef bilgisayar onun. Uzaktan halletmeye çalışıyoruz.

Anlamadığım Home olarak kurmuştum diyorsunuz ama baktığımda Windows 11 Enterprise olarak kurulmuş diyorsunuz demek ki Home kurmamışınız onun için USB disk ile kurulum yaparken Home sürümünü seçerek yeniden kurulum sağlıyacaksınız. Umarım aldığınız key sağlamdır.

Hayır seçme ekranında bu sürümü bile görmedim ben.

Keyi nereden aldınız?

SağlamLisans sitesinden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı