Çözüldü Windows 11 SystemSettings.exe hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bora_Yenici

Megapat
Makaleler
2
Herkese merhaba, dün akşam temiz kurulum ile Windows 11 26120.2705 sürümünü kurdum. Bugün öğlen ise vivetool ile gizli özellikleri açtıktan sonra bilgisayarımı yeniden başlattım. Yeniden başlattıktan sonra SystemSettings.exe hatası almaya başladım. Aynı şekilde fotoğraflarr uygulamasında da aynı hatayı veriyor. Runtime error da veriyor lakin hepsinde hata kodu aynı. Sfc/scannow komutunu ve DISM komutlarını denedim. Ek olarak Defender ile virüs taraması da yaptım. Aşağıya SystemSettings.exe hatasının ekran görüntüsünü koyacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-21 144055.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-21 144055.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Vivetool'dan bütün keyleri kapatıp yeniden başlatınca düzeldi sorun. Teşekkür ederim çözüm için.

Hocam bulamadınız galiba şu parametreyi dener misiniz? /fullreset
Yok hocam çeviri ödevimle uğraşıyordum ama tekrardan teşekkür ederim.

Tekrardan merhaba, vivetool'dan özellikleri kapatmama rağmen hâlâ aynı hataları almaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
Vivetool'dan bütün keyleri kapatıp yeniden başlatınca düzeldi sorun. Teşekkür ederim çözüm için.

Yok hocam çeviri ödevimle uğraşıyordum ama tekrardan teşekkür ederim.

Tekrardan merhaba, vivetool'dan özellikleri kapatmama rağmen hâlâ aynı hataları almaya devam ediyorum.
İlk önce düzeldi sonra geri mi bozuldu?

İlk önce düzeldi sonra geri mi bozuldu?
Bir süre hata vermedi lakin sonradan devam etti. Bugün cevap yazdıktan sonra sorunu GPT'ye sordum ve sürücüden kaynaklı olabileceğini düşündüm. Touchpad sürücüsünü kaldırım elle kurunca sorun elden kalktı. HP Support Assistant yanlış sürücü kurmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı