Windows 11 tam olarak çıktı mı?

xSatsujin

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Selamlar, çoğu paylaşım görüyorum Windows 11 ile alakalı. Bu Windows 11 tamamen çıktı mı yoksa beta sürümünde mi? Biliniyorsa net çıkma tarihi ne zamandır?

Hayır. Hala önizleme aşamasında. Fakat şu anda sadece Dev Channel'da değil, aynı zamanda Beta Channel'da da yer alıyor. Fark bu.

Beta Channel yapıları genel olarak daha stabil oluyor. Dev Channel yapıları ise daha fazla hata içeriyor. Elbette şu anda her iki kanalda da aynı yapılar var fakat yakında Dev Channel'da erken geliştirme yapıları yayınlanacak.

Fakat tam sürümü Ekim 2021'de çıkacak diye bekleniyor.

Çıkmadı ama geçmenizi öneririm 1 bugla karşılaşdım sadece oda küçük bug yani çok sıkıntısı yok zaten Windows 10'la da fazla farkı yok ama performans artışı sağlıyormuş.

Peki Windows 11'e çok fazla sıkıntı var mı geçersem sorun yaşar mıyım bu beta zamanları. Yoksa beklemek daha mı iyi olur.

Ben beklicekdim hocam lakin bir şey oldu benim Win10a sesler gg olunca her şeyi denedim olmadı. Mecbur Insider programını aktif edip oradan Windows 11 gecince düzeldi. Gayetde memnunum sıfırladımda PC'yi çökme falanda yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı