Windows 11 Tam sürüm nasıl anlaşılır?

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba dün gece 4 Windows 11 geçiş yaptım USB direkt temiz kurulum yaptım (normalde PC desteği yok GitHub üzerindeki projeyi kullanarak yüksettim).

Öncelikle kurulan sürümün beta olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Sistemden girip hakkında ya tıklayınca beta diye bir ibare yok[(is derleme 22000.194) bir 0 eksik veya fazla yazmış olabilirim]
Bir diğer soruda normalde sağ en alt köşeye tıkladığım zaman bildirimlerin çıkması yanında bir de birkaç ayar çıkardı Wi-Fi kapatma Bluetooth ve vb. şimdi baktımda o ayarlar da gitmiş son anda kaldırılan bir özelik mi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba dün gece 4 Windows 11 geçiş yaptım USB direkt temiz kurulum yaptım (normalde PC desteği yok GitHub üzerindeki projeyi kullanarak yüksettim).

Öncelikle kurulan sürümün beta olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Sistemden girip hakkında ya tıklayınca beta diye bir ibare yok[(is derleme 22000.194) bir 0 eksik veya fazla yazmış olabilirim]
Bir diğer soruda normalde sağ en alt köşeye tıkladığım zaman bildirimlerin çıkması yanında bir de birkaç ayar çıkardı Wi-Fi kapatma Bluetooth ve vb. şimdi baktımda o ayarlar da gitmiş son anda kaldırılan bir özelik mi bu?
Build 22000.194 yazıyorsa nihai sürümdür.

Batarya, ses ve ağ ikonunun olduğu yere tıklayarak çıkan yere taşındı o seçenekler.

Kurcalayınca fark ettim :D
Sağ tık bildiğimiz disk yönetimini görünce acaba beta mı kurdu diye şüphelendim(recep bey değişecek diyordu sanırım değişmeyecek gibi) söylediğiniz gibi is derlemesi 22000.194 şu an.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı