Çözüldü Windows 11 tamamen karanlık mod yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lucastorreira

Decipat
Fotoğraftaki özellikler penceresi gibi her taraf karanlık moda uyumlu olmuyor. Bunu nasıl ayarlarım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_32.png
    Screenshot_32.png
    443,5 KB · Görüntüleme: 54
Çözüm
Some Windows problems.
Bu "some windows problems" çözülemeyen bir sorun. Bu bir uygulama penceresi değil ondan dolayı karanlık moda dahil de değil, özelleştirilemez. Linuxt'ta karanlık mod diyince parlak bir şey bile kalmıyor.
Direkt Linux fanı olmanızı belli etmeseydiniz iyiydi.
Fotoğraftaki özellikler penceresi gibi her taraf karanlık moda uyumlu olmuyor. Bunu nasıl ayarlarım?
3. parti bir yazılımla mümkündür. Ayrıca Win12 de bu sorun düzeleceği söyleniyor.
Bu "some windows problems" çözülemeyen bir sorun. Bu bir uygulama penceresi değil ondan dolayı karanlık moda dahil de değil, özelleştirilemez. Linuxt'ta karanlık mod diyince parlak bir şey bile kalmıyor.

Some Windows problems.
Direkt Linux fanı olmanızı belli etmeseydiniz iyiydi.
3. parti bir yazılımla mümkündür. Ayrıca Win12 de bu sorun düzeleceği söyleniyor.

Çözüm
Hocam, bunun Linux fanlığı ile alakası yok. Bir işletim sisteminde uyum olmak zorundadır mesela Apple bu konuda en iyi şirket. Microsoft'un geriye bağlı kalması kötü bir deneyim oluşturuyor.
Bilmiyorum, okuduğum metinden bu algıyı oluşturdum. Yanlış bir algıysa kusuruma bakma. Özelleştirememek saçma. Ayrıca o açılan pencereler ayrı bir .exe dosyası bu yüzden parametre alacak şekilde yapmalarını bekleyeceğiz herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı