Windows 11 temiz kurulum nasıl yapılır?

Hocam USB ile kurdum şu an yükleniyor ama bir şey kafama takıldı kurabileceğim diskler yerinde 1'den fazla alan vardı örneğin 13 MB'lik depolama gibi bazılarını silemedim bir sorun olur mu Windows 10'daki dosyalar 11'e mi gelir cevap verirseniz sevinirim.

Diskteki bütün bölümler silinip sistem kurulmalıdır anladığım sizin tam olarak format nedir bilmediğinizi varsayımlıyorum o nedenlede ilk önce format ne demektir videolarına bakmanız öğrenme açısından faydalıdır diye düşünüyorum.

Hocam USB ile kurdum şu an yükleniyor ama bir şey kafama takıldı kurabileceğim diskler yerinde 1'den fazla alan vardı örneğin 13 MB'lik depolama gibi bazılarını silemedim bir sorun olur mu Windows 10'daki dosyalar 11'e mi gelir cevap verirseniz sevinirim.

Hocam benim Windows 10 kuruluydu PC'me sonra bende temiz kurulum yapmak istedim yaptım sizin yaptığınız gibi sonra eski Windows'tan kalma şeylerin hepsini windows.old adlı klasörde sakladı otomatik. Ondan sonra ben de windows.old sildim şimdi sorunsuz kullanıyorum yeni Windows'u.
Tabii isterseniz siz silmeseniz bile eski Windows'la çakışmaz yenisi sorunsuz çalışır eski dosyaları windows.old klasörüne atar otomatik.

Diskteki bütün bölümler silinip sistem kurulmalıdır anladığım sizin tam olarak format nedir bilmediğinizi varsayımlıyorum o nedenlede ilk önce format ne demektir videolarına bakmanız öğrenme açısından faydalıdır diye düşünüyorum.
Baktım ve format hakkında pek bilgim yok. Ve sistemde sadece 1 tb lik ssd var onun dışında depolama alanı yok ve kurulum yerinde birkaç tane depolama gözüküyordu ve bunlar 13 mb ve 700 mb gibi yerlerdi bence yanlış bişey yapmadım ama.

Baktım ve format hakkında pek bilgim yok. Ve sistemde sadece 1 TB'lik SSD var onun dışında depolama alanı yok ve kurulum yerinde birkaç tane depolama gözüküyordu ve bunlar 13 MB ve 700 MB gibi yerlerdi bence yanlış bir şey yapmadım ama.

Onlar önceki sistem kurulurken sistemin otomatikman oluşturduğu bölümler recovery vs. zaten tek disk varsa bütün bölümleri sil tek GB olarak sistem diskiini gördüğünde alta bölüm oluştura bas sistem kendi bölümlerini oluşturduktan sonra en büyük GB olan diske sistemi kurarak devam et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı