Çözüldü Windows 11 temiz kurulum ve disk birleştirme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dragragen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 9400f MSI RTX 2060 Ventus OC 6 GB MSI B365M PRO-VH Crucial 16 GB Ram
Öncelikle selamlar. Bugün cihazıma UEFI ile Windows 11 Pro kurdum ve kurulum sırasında eski cihazımla senkronize etmesini istememe rağmen kurulumdan sonra yeniden başlattığımda eski klasörlerim tekrar masaüstüne geldi. Bunu nasıl engelleyebilirim? Tekrar format atarken ne yapmalıyım? Bir de ekte disk yönetimi kısmında görünen SSD'den ayrılan küçük kısımları tekrar SSD'ye nasıl alabilirim? Bu bir sorun oluşturur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    160,6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile giriş yaptınız sanırım. Senkron etmesi normal. Disk yönetimi kısmında sağdan sola doğru silip ekleyebiliyordu diye hatırlıyorum. Ya da ücretsiz Partition programları var 5 dakika sürmez ilave edebilirsiniz. Sorun olmaz öyle kalması da çok ufak bir alan.

Diski biçimlendirerek tekrar kurulum yaptım ve sıkıntı çıkmadı teşekkür ederim.
Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile giriş yaptınız sanırım. Senkron etmesi normal. Disk Yönetimi kısmında sağdan sola doğru silip ekleyebiliyordu diye hatırlıyorum. Ya da ücretsiz Partition programları var 5 dakika sürmez ilave edebilirsiniz. Sorun olmaz öyle kalması da çok ufak bir alan.

Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile giriş yaptınız sanırım. Senkron etmesi normal. Disk yönetimi kısmında sağdan sola doğru silip ekleyebiliyordu diye hatırlıyorum. Ya da ücretsiz Partition programları var 5 dakika sürmez ilave edebilirsiniz. Sorun olmaz öyle kalması da çok ufak bir alan.

Diski biçimlendirerek tekrar kurulum yaptım ve sıkıntı çıkmadı teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı