Sistemim desteklemiyor. Microsoft'un kendi sunduğu Regedit yöntemini denedim fakat TPM 2 hatasını almaya devam ettim. ISO üzerinden güncellemeye çalışıyorum. Bu TPM 2.0'ı nasıl aşabilirim?
Windows 11 install.wim dosyasını Windows 10 ile değiştirin.Sistemim desteklemiyor. Microsoft'un kendi sunduğu Regedit yöntemini denedim fakat TPM 2 hatasını almaya devam ettim. ISO üzerinden güncellemeye çalışıyorum. Bu TPM 2.0'ı nasıl aşabilirim?
Hocam işe yaradı fakat dosyalarımı koru seçeneğini seçemiyorum sebebi nedir ?Windows 11 install.wim dosyasını Windows 10 ile değiştirin.
Beta 22000.194 sürümündesiniz değil mi?Hocam işe yaradı fakat dosyalarımı koru seçeneğini seçemiyorum sebebi nedir ?
22000.168 Sürümündeyim hocam.Beta 22000.194 sürümündesiniz değil mi?
Bir ss atar mısınız?22000.168 Sürümündeyim hocam.
Reg .cmd dosyalarını çalıştırdım fakat işe yaramadı.Rehber: Windows 11 RTM Sürümü desteklenmeyen PC'lere nasıl kurulur?
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları, daha önce paylaştığım açıkların RTM sürümüyle beraber kapatılması sonucunda RTM sürümüne özel yeni bir taktik keşfettim. Sizlerle paylaşayım dedim. Göstereceğim rehber için gerekli dosya: Windows11RTMBypass Bu seferki rehber için sadece 1 dosya yeterli...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.