Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme

Hocam muhtemelen her ay yayınlanan kalite güncellemelerini alacağız. Özellik güncelleştirmelerini ise alamayacağız. (Yılda 1 kez yayınlanan büyük güncellemeler)

Tam tersi olabilir. Bütün özellik güncellemeleri sadece Windows Update ile aktarılmıyor, Medya oluşturma aracına da güncellemeler geliyor. ISO oluşturup bu yöntem ile yükseltme yapılabilir.

Aldığınız hatayı atarsanız bakabilirim.

Dostum attığım .ps1 dosyasını açtıktan sonra o hataları atlaması lazım.
Sizin sorununuz düzeldi mi? Bende halen aynı.

Sizin sorununuz düzeldi mi? Bende halen aynı.
Dostum konuyu ve methodu bulan zaten benim. Hala fixlenmedi, rehberdekileri doğru bir şekilde uygularsan çalışır. Hatanın fotoğrafını atabilir misin?

ISO'yu Rufus'a yazdırıp boot edip yükseltme yaparsak verilerimiz gider mi? Windows 10'daki sürücüleri 11 de kullanabiliyoz mu?

Belirtilen yöntem ile Windows 10 dan yükseltme yaptım fakat durum çubuğu ve dosya gezgini yenilenmedi, ayarlar değişti ve sistem Windows 11 gözüküyor. Başlat menüsü açılmıyor durum çubuğundaki tüm kısayollarda Windows 10 dan kalma ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• IMG_MIX2S_20211002_201001.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…