Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme

ISO'yu Rufus'a yazdırıp boot edip yükseltme yaparsak verilerimiz gider mi? Windows 10'daki sürücüleri 11 de kullanabiliyoz mu?
Evet. İkisine de.
Bu şu an Windows 11 de olan bir bug. Baştan yüklemeniz gerekiyor.

Şu an Windows 11 geçilmesi normal ev kullanıcıları için öneriliyor mu öneriliyorsa geçeceğim hemen. Şimdi yüklersek eğer 5 Ekim'deki güncellemeyi alabilecek miyim?

Şu an Windows 11 geçilmesi normal ev kullanıcıları için öneriliyor mu öneriliyorsa geçeceğim hemen. Şimdi yüklersek eğer 5 Ekim'deki güncellemeyi alabilecek miyim?

Normal ev kullanıcıları derken?

Verileri D'ye atıp, sadece C'yi biçimlendirsek olmaz mı hocam?
Dostum amacın yükseltmek iste ISO dosyası içerisinden setup.exe çalıştırarak yapabilirsin. Onun dışında zaten tek amaç sıfır format oluyor rufus üzerinden yazdırırsan. O şekilde de olur tabi, yedeklemek gibi bir şey bu. Doğru diski seçmene bağlı.
Oyun sıkıntı olabilir şu an bence 5 Ekim'i bekle.
5 Ekimdeki sürüm zaten şu anda yayınlandı. Oyunlarla ilgili herhangi bir sıkıntı yok çünkü hala 10.0 kullanılıyor.(NT çipi)
Microsoft tarafından şu an öneriliyor. Ben de öneriyorum tabi. Sistem gereksinimlerin nelerdir?

Hocam yükseltince işlemci desteklenmiyordu birde zaten SSD'mde 60 GB yer kaldı zaten yükseltmek için gerekli alanım yok. O yüzden sizin yöntemi kullanmadım. Bende Rufus üzerinden herhangi bir sorun yaşamadığım için USB ile kurmak istiyorum sağolun cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…