Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme

Windows 11 tam bir harika hocam ya hocam bir de Windows 11'de Valorant'ı açtım, sadece 4 saat çalıştı, sonra oyun birden kapandı, ve oyunu açtığımda donanım yetersiz uyarısı gelmeye başladı, bu anti cheat sistemi biraz çöp gibi, hayır oyunda gayet 200 FPS alıyordum, donanımlık sorunu yok, sadece Secure Boot, TPM 2.0 bulunmadığından donanım yetersiz dedi.

FPS artışı oldumu? Çoğu kişi fps artışı oldu diyor, ram kullanımı ne durumda?

FPS artışı oldu mu? Çoğu kişi FPS artışı oldu diyor, RAM kullanımı ne durumda?

Hocam, vallaha artıyor, yalan söylüyorsam gel beni şu camdan aşağıya at
@456593 hocam tek sorun, şu Windows widgetleri adlı uygulama sürekli arkada işlem yapıyor, Windows 10'da kurtulduğumuz yöntem Windows 11'de fixlenmiş, ondan nasıl kurtulucaz

Son düzenleme:
HKEY_USERS\S-1-5-21-(burası her bilgisayarda değişir. sizin için uygun olana girin.)\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Dsh
Buradan "IsPrelaunchEnabled" değerini 1 yerine 0 yapın. Ve Widgetları taskbardan kaldırın, ardından pcyi yeniden başlatın. Bundan sonra siz açmadığınız sürece Widgetlar açılmayacaktır.

Hocam ben sitesinden ISO'yu bulumadım.

Verdiğiniz method ile yüklemeye başladım bilgisayara teşekkürler.

@456593 Hocam ben başarılı bir şekilde kurabildim ve sürücüleri vs. güncelleştirdim fakat aygıt yöneticisinde "Diğer aygıtlar" kısmında PCI sürücüleri sarı ünlem görünüyordu sonrasında o sürücüleri güncelleyince "diğer aygıtlar" kısmı aygıt yöneticisinde görünmez oldu. Sistem stabil çalışıyor ama o kısmın kaybolması herhangi bi sorun teşkil etmez değil mi?

Bu ara güncellemeleri alabiliyorum.

%68 de takılı kaldı ne yapmalıyım iptale basıp tekrar mı yüklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…