Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme

Bütün gereksinimleri kaldırırlar hatta bütün oyunları da çalışır hale getirirler, adamlarda zehir gibi akıl var. Çözerler bütün sorunları.

Son düzenleme:
Kardeşim, anlama sıkıntın mı var senin? Kendi tercihin diyorum ne yapmak istiyorsan yap sıkıntı olsaydı sence bunu söyler miydim? İstediğin seçeneği seçip yapabilirsin bir sıkıntı çık-maz.

Sıkıntı olmaz demişsin ama sıfırla deyince güncelleştirmeyi geri alamazsın diyor.

Dosya Ekleri

• SystemSettingsAdminFlows_a4oQUgQ6vG.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 127
Sıkıntı olmaz demişsin ama sıfırla deyince güncelleştirmeyi geri alamazsın diyor.
Dostum gerçekten senin sıkıntılı olduğunu düşünmeye başladım. Bilgisayarı sıfırlarsan nasıl geri almayı düşünüyorsun? Güncelleştirme dediği şu anda kullandığın işletim sistemine geri dönemeyeceğini belirtmesi. Birazcık düşünerek yazar mısın?

Kardeşim ben senin gibi bilgisayar kurdu değilim anlamamam normal. Peki Windows 10'a dönmeden sıfırlayamam mı ? Temiz kurulum yapmak istiyorum ben.

Kardeşim ben senin gibi bilgisayar kurdu değilim anlamamam normal. Peki Windows 10'a dönmeden sıfırlayamam mı ? Temiz kurulum yapmak istiyorum ben.
Dostum şu anda da sıfırlayabilirsin bir sıkıntı yok. Senin anlayacağın türden söyleyim o mesaj bir sıkıntı değil. Sonraki diyerek ilerleyebilirsin bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…