Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme

İşlemci ve TPM desteklemeyen bilgisayarlarda bu işlemi sağladıgımızda Valorant kesin olarak oynanamıyor mu?

İşlemci ve TPM desteklemeyen bilgisayarlarda bu işlemi sağladıgımızda Valorant kesin olarak oynanamıyor mu?
Bu işlemi yapsanız da TPM 2.0 olmadan çalışmaz diye biliyorum. Win11 de bazı uygulamalar, TPM 2.0 desteği istiyor.

Updateler geliyor mu? Kararlı sürümdede işe yarar mı? Tüm microsoft store uygulamaları çalışıyor mu?

Bu işlemi yapsanız da TPM 2.0 olmadan çalışmaz diye biliyorum. Win11 de bazı uygulamalar, TPM 2.0 desteği istiyor.
Win 11'de bazı uygulamalar dediğiniz sadece 2 tane Anti Cheat. FACEIT ve Vanguard denilen saçma sapan AntiCheatler.
Hayır.
Updateler geliyor mu? Kararlı sürümdede işe yarar mı? Tüm microsoft store uygulamaları çalışıyor mu?
Updateleri alıyorum. Kararlı sürümde işe yarayıp yaramayacağını kararlı sürüm çıkmadan bilemem, ilah değilim. Evet, tüm MS Store uygulamaları çalışır.

Peki windows 11 ne zaman çıkar?

Sistemimde TPM 2.0 yok, Windows 11 22000.194 isonunu indirdim fakat, güncelleme yapınca TPM 2.0 uyarısı alıyorum sizde ki resim gibi Kabul et düğmesi çıkmıyor. Alttaki resim gibi çıkmıyor.

Aynen öyle. Setup üzerinden yükseltmeyi denediğimde, sizde nasıl TPM 2.0 yok diyorsa, bende de "işlemci desteklenmiyor" ibaresi geliyor. Hiçbir şekilde kabul et düğmesi gelmiyor bana da..

ISO'yu Rufus ile yazdırıp temiz kurulum yapınca galiba yükseltme şansı olabiliyor. Çünkü Rufus ile denediğimde "This PC Can't Run Windows 11" Hatası çıkmamıştı direkt kurabiliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…