Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve CPU şartı olmadan yükseltme

Aldığınız hatayı atarsanız bakabilirim.
Dostum attığım .ps1 dosyasını açtıktan sonra o hataları atlaması lazım.

Sözleşme gelmedi.

Son düzenleme:
Dostum attığım .ps1 dosyasını açtıktan sonra o hataları atlaması lazım.
Rufus üzerinden denediğimde kurabiliyordum hocam. Sadece ISO'yu rardan çıkarıp setup dan yükseltemiyorum. Yani USB ile uyarı, feragatname falan karşıma çıkmıyordu direkt kurabiliyordum zaten bi işlemci uyumsuzluğu vardı.

Disk menüsünde D hariç C silsem Windows 11'e sorunsuz yükseltebilir miyim acaba? Insider'lı değilim bu ara.

Benim sadece işlemcim desteklenmiyor şu an 22000.194 sürümündeyim güncelleme gelecek mi? Bypass'ı yapmam gerekiyor mu?

Benim sadece işlemcim desteklenmiyor şu an 22000.194 sürümündeyim güncelleme gelecek mi? Bypass'ı yapmam gerekiyor mu?
Dostum aynı soruları milyar kere cevapladım. Bu cevabı tam sürüm çıktıktan sonra öğrenebilliriz ancak. Şu anda ben güncelleme alıyorum. Zaten haftalık çıkan Dev güncellemeleri dışında bir şey alamazsınız.(Dev kanalına geçmeniz lazım tabii.)
Hocam iyi fakat Windows uyarı veriyor virüslü olabilir diye. Onu n'yapacağız?
Bir fikrim yok, ilksiniz.

Kusura bakmayın hocam, ben de ufak tefek anti virüs güncellemeleri alıyorum ama yine de sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…