yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Bunları nasıl çözebilirim? PC'yi sıfırlamak gerekiyor mu?
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Ekim 2021 #21 @yusufirl Ne demek ben ne bilgim varsa onu aktardım. Olunca mutlaka yazın. Artı 0 Eksi
KS KS yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #22 Serendipity dedi: @yusufirl Ne demek ben ne bilgim varsa onu aktardım. Olunca mutlaka yazın. Genişletmek için tıkla... Hey Elevenn O attığın linkteki 2. yöntemi denedim ama bişey olmadı konunun onayının açılmasını bekleyeceğim yardımların için teşekkür ederimm Artı 0 Eksi
Serendipity dedi: @yusufirl Ne demek ben ne bilgim varsa onu aktardım. Olunca mutlaka yazın. Genişletmek için tıkla... Hey Elevenn O attığın linkteki 2. yöntemi denedim ama bişey olmadı konunun onayının açılmasını bekleyeceğim yardımların için teşekkür ederimm
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Ekim 2021 #23 @yusufirl Yarına kadar onaylanmış olur ve birkaç insan görür illa siz umudunuzu kaybetmeyin. Artı 0 Eksi
KS KS yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #24 Serendipity dedi: @yusufirl Yarına kadar onaylanmış olur ve birkaç insan görür illa siz umudunuzu kaybetmeyin. Genişletmek için tıkla... Kaybetmemm sizin bu uğraşlarınız boşa değildii teşekkür ederim her şey içinn Artı 0 Eksi
Serendipity dedi: @yusufirl Yarına kadar onaylanmış olur ve birkaç insan görür illa siz umudunuzu kaybetmeyin. Genişletmek için tıkla... Kaybetmemm sizin bu uğraşlarınız boşa değildii teşekkür ederim her şey içinn