Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve Secure Boot Gerektirmeyen ISO

Tam sürüm çıktığında değiştirilmesi gereken dosya sayısı iyice düşecek, modifikasyon işlemi kolaylaşacak ve hızlanacaktır. Eline sağlık.

İşsiz gibi konuda yaşanan bütün tartışmaları okudum sizinle beraber gerildim ve güldüm ama yine de elinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız hocam

Böyle bir şey çok zekice kimsenin aklına gelmez hakikatten sizi tebrik ediyorum.
Eğer böyle hiçbir sıkıntı çıkmazsa helal olsun.

Mantıklı düşünürsek bu şöyle bir şey; Windows 10 veya 11 istersen kurulum yerinin tasarımını bile değiştirmek hatta oraya birkaç seçenek eklemek gibi. Windows 11'in install.wim dosyası işletim sistemi olduğu için sen onu Windows 10'nun bileşenleriyle çalıştırmış oluyorsun lakin böyle bir şeyde kurulumda vesaire bir sorun çıkabilirdi ama çıkmamış.

Ben bu konuyu ilk girdiğimde anladım zaten.

Teşekkür ederim, başka bir kaynaktan görmedim. Varsa da bilmiyorum ve evet mantık tamamen öyle dostum.
Arkadaşlar şu anda ciddi ciddi aynı taktiği Windows 8.1 üzerinde uyguladım ve sorunsuz çalışıyor (Windows 7'de olmadı.)

Teşekkür ederim, başka bir kaynaktan görmedim. Varsa da bilmiyorum ve evet mantık tamamen öyle dostum.
Kimse kolay kolay böyle işlerle uğraşmaz çünkü herhangi bir sorun vesaire çıkabilir.
Bir programın desteklemediği ancak desteklemesi için birkaç şeylerle uğraşmak gibi bir şey.
Herhangi bir sorun çıktığında da insan ya pes eder ya da araştırmaya yönelir çünkü internette birçok şey araştırılarak bulunuyor ve öğreniliyor imkansız değil. Bazen karşına bu işin profesyonelleri çıkar cevabını alırsın bazen ise kendi yöntemlerini denersin düşünerek ne yapabilirim vesaire uğraşırsın. Sonuç ya olumlu ya da olumsuz çıkar.

İkinize de bin kere teşekkürler arkadaşlar

Acaba bu şekilde XP setup dosyası ile Windows 11 kurulabilir mi? Ama aslında aynı altyapıyı kullanmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…