Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve Secure Boot Gerektirmeyen ISO

İşte Windows 11'i tam manasıyla kurmuyor, çoğu gerekli olan dosyayı Windows 10 imajından çekiyor. Sorun da o.

Hayda! Eğer öyleyse rehberde sorun yok tabii ki. Ama arkadaş bir türlü anlatamıyor maalesef, biz de anlayamıyoruz haliyle.

Gelin beraber modding ile uğraşalım. Install.wim dosyası bileşenler, aygıtlar, sürücüler, dahil bütün işletim sistemini kurar. Geriye kalan her şey Recovery, Setup ve Boot dostum. Biz de sadece Install.wim'i değiştiriyoruz ve Windows Setup'ı kekliyoruz anlayacağın. Gereksinimleri Windows 10 olarak görüyor ve Windows 10 sandığı "install.wim" dosyasına geçiyor. Ama aslında o "install.wim" Windows 11.

Abi sonunda ya gerçekten sonunda yani. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Benim değiştirdiğim "install.wim" dosyası Windows 11'deki "install.wim" zaten. Çok şükür yarabbim.

Yanlış anlaşılma, topluca özür diliyoruz , emeğinize sağlık.

Abi sonunda ya gerçekten sonunda yani. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Benim değiştirdiğim "install.wim" dosyası Windows 11'deki "install.wim" zaten. Çok şükür yarabbim.
Anlatmaya çalışıyorsunuz da anlatamıyorsunuz işte. Neyse, olay çözülmüştür. İyi geceler.

E kardeşim desene Windows 11'deki dosyayı Windows 10 ISO'su içerindekiyle değiştirip yapıyorum diye.
Eline sağlık o zaman sorunsuzdur. Kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…