Windows 11 TPM 2.0 yok

• Konuyu başlatan zecp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 376

zecp

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yaptım. Anakartım da TPM 2.0 yok. Valorant, Windows 11 için gerekli koşmuş TPM 2.0'ı. Windows 10'da böyle bir problem yok ama. Windows 10'a geri dönmeden bu durumu nasıl halledebilirim?

Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yaptım. Anakartım da TPM 2.0 yok. Valorant, Windows 11 için gerekli koşmuş TPM 2.0'ı. Windows 10'da böyle bir problem yok ama. Windows 10'a geri dönmeden bu durumu nasıl halledebilirim?
Bypass etme yöntmleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bypass etme yöntmleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bypass etsen de oyuna girmeye çalıştığında TPM 2.0 hatası veriyor. Bu video bir işe yaramaz gibime geliyor. Arkadaş zaten Windows 11'i kurmuş

Anakartıma uygun TPM 2.0 çipini nasıl bulabilirim? Anakartım: MSI B150 Gaming M3.

Öncelikle anakartınız halihazırda destekliyor olabilir BIOS güncellemesi varsa yapıp tekrar bakın belki de destekliyordur eğer yoksa anakartın alt kısmındaki TPM yuvasını bulun kaç pinlik ise 20 pin veya 14 pin olabilir. Pin sayısını bulduğunuzda internetteki modülün ürün açıklamasına bakıp MSI destekli yazdığını doğrularsanız alınabilir. Tabii benim bilgim bu kadar hiç fiziksel olarak modül takmadım ama bu mümkün.

Öncelikle anakartınız halihazırda destekliyor olabilir BIOS güncellemesi varsa yapıp tekrar bakın belki de destekliyordur eğer yoksa anakartın alt kısmındaki TPM yuvasını bulun kaç pinlik ise 20 pin veya 14 pin olabilir. Pin sayısını bulduğunuzda internetteki modülün ürün açıklamasına bakıp MSI destekli yazdığını doğrularsanız alınabilir. Tabii benim bilgim bu kadar hiç fiziksel olarak modül takmadım ama bu mümkün.
Evet hocam dediğiniz gibi BIOS güncellemesi yaptım anakartım destekliyormuş ancak şimdi de BIOS modu eski olduğu için hata verdi. UEFI olacak şekilde format atacağım tekrardan, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı