Windows 11 TPM 2.0 zorunluluğu kalktı mı?

Benim sabah gördüğüm haberde nihai sürüm için kalkacağı yazıyordu ama yalanmış. En azından yakında yeni sistem alıyorum. Ona kurarım.

Benim sabah gördüğüm haberde nihai sürüm için kalkacağı yazıyordu ama yalanmış. En azından yakında yeni sistem alıyorum. Ona kurarım.

Ama şunu iyi biliyorum ki Microsoft elbet Windows 10 desteği kesildikten sonra TPM 2.0 gereksinimini istese de istemese de kaldıracak. Çünkü başka destek alan Windows sürümü yok.

Ama şunu iyi biliyorum ki Microsoft elbet Windows 10 desteği kesildikten sonra TPM 2.0 gereksinimini istese de istemese de kaldıracak. Çünkü başka destek alan Windows sürümü yok.

TPM 2.0 gereksinimi kalkmazsa Windows 10 LTSC veya Windows server 2022 kurulabilir.

Birçok yerde eski bilgisayarlar için Windows 11 sistem gereksinimlerini kaldırdı diye duyuyorum ama içerisinde TPM var mı bilemiyorum TPM güvenlik için ne kadar kritik bir şey de olsa aşırı saçma öyle bir gereksinimin olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…