Windows 11 TPM 2.0 zorunluluğu kalktı mı?

Recep Baltaş demişti TPM 2.0 zorunluluğu kalktı diye fakat onun kastettiği Windows 11 Insider programına gelmeden önce Insider kanalında olanlar içindi. Fakat Windows 11 RTM sürümü çıktığında çin sürümünde TPM bypass olacağı için çin sürümü kurulabilir.
Benim sabah gördüğüm haberde nihai sürüm için kalkacağı yazıyordu ama yalanmış. En azından yakında yeni sistem alıyorum. Ona kurarım.

Benim sabah gördüğüm haberde nihai sürüm için kalkacağı yazıyordu ama yalanmış. En azından yakında yeni sistem alıyorum. Ona kurarım.

Ama şunu iyi biliyorum ki Microsoft elbet Windows 10 desteği kesildikten sonra TPM 2.0 gereksinimini istese de istemese de kaldıracak. Çünkü başka destek alan Windows sürümü yok.

Birçok yerde eski bilgisayarlar için Windows 11 sistem gereksinimlerini kaldırdı diye duyuyorum ama içerisinde TPM var mı bilemiyorum TPM güvenlik için ne kadar kritik bir şey de olsa aşırı saçma öyle bir gereksinimin olması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı