Rehber Windows 11 TPM 2.0 zorunluluğunu kaldırma

Merhaba arkadaşlar;
İlgili yöntem sadece setup.exe üzerinden masaüstü ortamında yapılacak sistem kurulum ve güncellemelerinde işe yaramaktadır.

Kurulum aşaması:
  1. Windows 11 ISO dosyasını masaüstünde uygun bir klasöre çıkarın.
  2. TPM 2.0 fix DLL dosyasını indirerek ISO içeriğini çıkardığınız klasörde yer alan "sources" alt klasörüne kopyalayın ve değişiklikleri onaylayın.
  3. Setup.exe üzerinden kurulum işlemini gerçekleştirin.

Gerçekten de herkes almış.

Bu indirdiğimiz ISO güncelleştirmeleri alacak değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar;
İlgili yöntem sadece setup.exe üzerinden masaüstü ortamında yapılacak sistem kurulum ve güncellemelerinde işe yaramaktadır.

Kurulum aşaması:
  1. Windows 11 ISO dosyasını masaüstünde uygun bir klasöre çıkarın.
  2. TPM 2.0 fix DLL dosyasını indirerek ISO içeriğini çıkardığınız klasörde yer alan "sources" alt klasörüne kopyalayın ve değişiklikleri onaylayın.
  3. Setup.exe üzerinden kurulum işlemini gerçekleştirin.
Elinize sağlık, saçma bir gereksinimdi.

Arkadaşlar Windows 10 prewiew sürümünü Microsoft'un sitesinden indirin. Setupdan kurun sonra Update'yi başlatın. Eğer TPM hatası alırsanız TPM fix dosyasını indirin üsteki. Sonra bu bilgisayara gelip görünümden gizli öğeler sekmesini aktif edin. Sonra Windows BT klasoru belircek ona tıklayıp soruces geliyoruz. Sonra TPM fix onun içine atıyoruz. Windows 11 başarılı bir şekilde kurabilirsiniz.
Windows 10 preiwew sürümü hariç olmuyor çünkü ben denedim. Yine TPM hatası veriyord. U Windows 10 prewiew Microsoft'un sitesinden indirip kurdum sonra adamın deidği işe yarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı