Windows 11 TPM hatası devam ediyor mu?

Cafer Aksoy

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Windows 10'dan 11'e geçirmek istiyorum ve Valorant oynayan birisiyim yani Windows 11 kurduktan sonra TPM açmam gerektiğini biliyorum. Geçenlerde de kurmuştum aslında ama baktım ki TPM açan kişiler anakartlarını servise gönderiyorlarmış hatta bunu Technopat YouTube videosunda izlemiştim. Şimdi ben de Windows 11 kurup TPM açmak istiyorum ama korkuyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? Sistem özelliklerimi yazıyorum.

Gigabyte GTX 1650 4 GB ekran kartı.
Intel i5 10400F işlemci.
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Gigabyte H510M S2H V2 (UEFI anakart)

Bu arada ben bu konunun benzerini önceden açmıştım ancak tam bir cevap alamamıştım. O yüzden moderatör abilerim konuyu onaylayın yoksa bilgisayarı sıkıntıya sokabilirim. Onaylamazsanız canınız sağ olsun iyi çalışmalar.

Bilgisayarımı Windows 10'dan 11'e geçirmek istiyorum ve Valorant oynayan birisiyim yani Windows 11 kurduktan sonra TPM açmam gerektiğini biliyorum. Geçenlerde de kurmuştum aslında ama baktım ki TPM açan kişiler anakartlarını servise gönderiyorlarmış hatta bunu Technopat YouTube videosunda izlemiştim. Şimdi ben de Windows 11 kurup TPM açmak istiyorum ama korkuyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı? Sistem özelliklerimi yazıyorum.

Gigabyte GTX 1650 4 GB ekran kartı.
Intel i5 10400F işlemci.
16 GB RAM.
512 GB SSD.
Gigabyte H510M S2H V2 (UEFI anakart)

Bu arada ben bu konunun benzerini önceden açmıştım ancak tam bir cevap alamamıştım. O yüzden moderatör abilerim konuyu onaylayın yoksa bilgisayarı sıkıntıya sokabilirim. Onaylamazsanız canınız sağ olsun iyi çalışmalar.

Çok tecrübeli değilim ama Windows 11'in Ghost Spectre versiyonunu kullanıyorum bir sıkıntısı yok abim oynadığında TPM uyarısı falan da almıyordu. (laptop)

Benzer anakart ve aynı sorun.

Benzer anakart ve aynı sorun.
hocam ne yapmalıyım elimde yedek ekran kartı yok elimde kalır pc

Kurulumu yaptım. Gereken şeyleri BIOS üzerinde açtım ve işlem tamam arkadaşlar. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı