Emir DN
Hectopat
Microsoft Store'de her uygulama yüklemeye çalıştığımda bende bu hatayı alıyorum tekrar indirmeyi deneyin.Dostlar uygulama açılmıyordu yani saydam olmuyordu görev çubuğu. Silip tekrardan yükleyeyim dedim ama bu sefer de Microsoft Store'de yükleme hatası alıyorum. Bu sorunun nedeni nedir, bilen var mı?
GitHub'taki dosyası ile dene. 24H2 ile temalama araçlarının bir kısmı bozulmuştu, geliştirici bunun için önlem almamışsa başka bir uygulamaya yönelmeniz gerekebilir.
25H52'ye güncellemedim hocam ben hala
GitHub'taki dosyası ile dene. 24H2 ile temalama araçlarının bir kısmı bozulmuştu, geliştirici bunun için önlem almamışsa başka bir uygulamaya yönelmeniz gerekebilir.
Sebebini bilmiyorum ama belki nice taskbar işini görebilir. Bir uygulama daha vardı, bilgisayarı komple özelleştirmeni sağlayan o da güzeldi fakat ismini unuttum.
deneyeyim hocam hemenMicrosoft Store'de her uygulama yüklemeye çalıştığımda bende bu hatayı alıyorum tekrar indirmeyi deneyin.
Eğer olmazsa Translucent TB sitesinden de indirebilirsiniz güvenlidir.
Birde eğer bilgisayarı yeni açtığınızda böyle yaşıyorsanız biraz bekleyin. Eğer olmuyorsa işlem tepsisi kısmına bakın. Bazen bende de açıldığı halde saydam yapmıyor. Kapa aç yaptığımda düzeliyor.
Deneyeyim hocam hemen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.