Çözüldü Windows 11 ürün anahtarı nereden alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre dilber

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım. FreeDOS olarak geldi. İçine Windows 11 Home kurdum, hangi kodları alırsam etkinleştirme yapabilirim? Ortalama 10 15 TL olan linkler atabilir misiniz veya eski bilgisayarımdaki Windows'u bu bilgisayara geçirebilir miyim? Eski bilgisayarım laptoptu Teknosa'dan aldım içinde yüklü şekilde geldi Windows. Cevaplarınız için şimididen teşekkürler.

Peki benim Windows 11 Home kurdum ISO USB ile Windows 11 Pro'ya yükseltsem bir problem yaşar mıyım yoksa direk sıfırlamalı mıyım bilgisayarı? 2. bir sorum daha olacaktı. Bu kodu Windows 11 Pro kurduktan sonra alıp aktifleştirebiliyorum doğru mudur? Yoksa Windows 10 Pro da aktif edip Windows 11 Pro mu kurmalıyım? Şimdiden cevabınız için teşekkürler.
Hayır, sorun yaşamazsınız.
Evet, direk Windows 11 kurup da etkinleştirebilirisiniz.

Peki benim Windows 11 Home kurdum ISO USB ile Windows 11 Pro'ya yükseltsem bir problem yaşar mıyım yoksa direk sıfırlamalı mıyım bilgisayarı? 2. bir sorum daha olacaktı. Bu kodu Windows 11 Pro kurduktan sonra alıp aktifleştirebiliyorum doğru mudur? Yoksa Windows 10 Pro da aktif edip Windows 11 Pro mu kurmalıyım? Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

Fark etmiyor ister guncelleme ile gecis yaparak ister ISO kalip dosyasi ile normal format atarak islem sonucu Windows 10 lisans Windows 11 için gecerlidir. Sistem gereksiniminiz uyuyorsa yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı