Windows 11 Update çalışmıyor (Hata kodu 0x80070433)

Daha fazla  
Yeni bilgisayarda Windows'u kurup driverları yükledikten sonra update hatası aldım. Windows Update'de güncellemeleri denetlediğim zaman hata veriyor. Üstüne Microsoft Store ve Xbox uygulamasında hiçbir şey indirilimiyor takılı kalıyor. Hata kodu şu : 0x80070433 .Windows Sürümü Pro. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
windows update hatası.png

windows update hatası.png

Ekran görüntüsü 2025-05-10 162508.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat > Çalıştır menüsüne gidin, services.msc yazıp Enter'a basın.
"Background Intelligent Transfer Service" ve "Windows Update" hizmetlerini bulun. "Başlatılmış" ve "Otomatik" durumda olduklarından emin olun. Değilse, sağ tıklayıp "Başlat" ve "Özellikler" seçeneklerini kullanarak durumu düzeltin.

Başlat > Çalıştır menüsüne gidin, services.msc yazıp Enter'a basın.
"Background Intelligent Transfer Service" ve "Windows Update" hizmetlerini bulun. "Başlatılmış" ve "Otomatik" durumda olduklarından emin olun. Değilse, sağ tıklayıp "Başlat" ve "Özellikler" seçeneklerini kullanarak durumu düzeltin.
Background Intelligent Transfer Service başlattım ve otomatik yaptım. Windows Update'de otomatikte fakat başlat dediğim zaman bu hatayı alıyorum . Bağımlılık hizmeti yok veya silmek üzere imlenmiş diyor

Dosya Ekleri

• 1746887657205.png
    1746887657205.png
    294,3 KB · Görüntüleme: 14
Hocam işlemi yapmadan önce geri yükleme noktası oluşturun ki istemediğimiz bir sorun durumunda geri dönebilin, sıkıntı yaşamayın. İşlemimiz şöyle.
Başlat'ı tıklayın, Çalıştır'ı tıklayın, Aç kutusuna regedit yazın ve ardından Tamam'ı tıklayın.
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarını bulun ve tıklayın:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dhcp
DependOnService girişine sağ tıklayın ve ardından değiştirmek yerine sil'e tıklayın. Sonra da bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bunu yapınca düzelmesi gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı