Windows 11 Update hata veriyor

508665

Centipat
resim_2022-02-04_024823.png
Screenshot_1.png

Haftalardır güncelleme almıyorum ve her 5 saat de bir antivirus güvenlik zekası güncellemesi aynı kod ile güncelleme alıp duruyorum sorun giderici de böyle bir hata çıkıyor.
Windows Insider programına katılıyorum yani betaya katılıyorum bilgisayarı yeniden başlat butonu çıkıyor yeniden başlatıyorum ama tekrardan giriş yap deyip en başa atıyor bir sıkıntı var ama anlayamadım yardımınızı bekliyorum.

CMD yönetici olarak çalıştırıp
sfc /scannow
Komutunu girin ve işlem bitince PC'yi yeniden başlatın. Sorun devam ederse yeniden yönetici olarak açıp
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Komutunu girip işlem bitince yeniden başlatın.

Konuyla alakasız olacak ama wallpaper'ı atma şansınız var mı?
"red asus rog wallpaper" adında bir aratma yaparsanız çıkar.
Eki Görüntüle 1294465Eki Görüntüle 1294469

Haftalardır güncelleme almıyorum ve her 5 saat de bir antivirus güvenlik zekası güncellemesi aynı kod ile güncelleme alıp duruyorum sorun giderici de böyle bir hata çıkıyor.
Windows Insider programına katılıyorum yani betaya katılıyorum bilgisayarı yeniden başlat butonu çıkıyor yeniden başlatıyorum ama tekrardan giriş yap deyip en başa atıyor bir sıkıntı var ama anlayamadım yardımınızı bekliyorum.

CMD'yi yönetici olarak çalıştrın ve "net stop wuauserv" yazın. Bu Windows Update hizmetini durduracaktır.

"C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" klasörünün içini bir temizleyin.

Temizledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp durumu gözlemleyin.

Update servisi gelmedi ise CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "net start wuauserv" yazın.

Son düzenleme:
Konuyla alakasız olacak ama wallpaper'ı atma şansınız var mı?
CMD yönetici olarak çalıştırıp.
sfc /scannow
Komutunu girin ve işlem bitince PC'yi yeniden başlatın. Sorun devam ederse yeniden yönetici olarak açıp.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Komutunu girip işlem bitince yeniden başlatın.

"red ASUS ROG wallpaper" adında bir aratma yaparsanız çıkar.

CMD'yi yönetici olarak çalıştrın ve "net stop wuauserv" yazın. Bu Windows Update hizmetini durduracaktır.

"C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" klasörünün içini bir temizleyin.

Temizledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp durumu gözlemleyin.

Update servisi gelmedi ise CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "net start wuauserv" yazın.

Her iki yöntemi de denedim ama gene sorun gidericide aynı hatayı alıyorum ve Update kısmında güncelsiniz yazıyor güncelleme gene almadım.
konuyla alakasız olacak ama Wallpaper'ı atma şansınız var mı?

Sizin içinde dosyayı gönderdim.
Screenshot_4.png

Hocam internetten ufak bir araştırma yaptım ve aynı sorun ile karşılaşan birçok insana ve video ya rastladım acaba gelecek olan Windows Update'ler ile bu sorun çözülebilir mi eğer çözülürsede bize sorunu cözebilecek güncelleme gelecek mi? Kafamda deli sorular nereden geçtik Windows 11'e Allah'ın belası.

Dosya Ekleri

• 1113689.jpg
    1113689.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı