Çözüldü Windows 11 Update olmadan nasıl yüklenir?

• Konuyu başlatan L4A7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.024
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Windows 10 Home orijinal sürüm kullanıyorum. Ayarlardan Update gelecekmiş o zaman Windows 11 güncellemesi yapabilirmişim. Ancak ben beklemek istemiyorum ki beklemek istemeyenler resmi siteden format yöntemi ile yükleyebilir deniyordu.(belki yanlışım vardır.) Nasıl yüklerim? Resmi sitede herhangi bir indirme yöntemi gözükmüyor. (bilgisayarım özellikleri karşılıyor.)

İsterseniz @396597 hocamın attığı linkten indirip yükseltme yapabilirsiniz. Dosya kaybetmek istemiyorsanız.

Dosya derken? Biraz daha konuyu açar mısınız?

Format atmadan demek istedim. Şu an bilgisayarınızda yüklü olan uygulamalar, fotoğraflar, oyunlar silinmeden işletim sistemini Windows 10'dan Windows 11'e yükseltebilirsiniz.

Format atmadan demek istedim. Şu an bilgisayarınızda yüklü olan uygulamalar, fotoğraflar, oyunlar silinmeden işletim sistemini Windows 10'dan Windows 11'e yükseltebilirsiniz.

Hocam verdiğiniz linke girdim ve indirme yardımcısını indirdim. Şimdi sıfırlıyorum. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı