Windows 11 Update sorun giderici

Mehmet1500

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows Update sorun gidericiyi çalıştırdım sorun çözülüyor dedi çözdü, gene bastığımda gene sorun çözülüyor yazısı geliyor ve çözüldü yazıyor;
Sizde deneyebilir misiniz rica etsem? Sadece bana mı bu hata geliyor yoksa genel mi?

Şu an KB5025239 güncellemesi bazı sistemlere yüklenemiyor/kurulamıyor ve Windows Update aracını bozuyor.

Şu an KB5025239 güncellemesi bazı sistemlere yüklenemiyor/kurulamıyor ve Windows Update aracını bozuyor.
Bende kurulmuş olmasına rağmen sürekli olarak tekrar indiriyor ve yükleme hatası diye bir hata veriyor. Görev çubuğunun sağ tarafında da update logosu duruyor sürekli. Bütün çözümleri denedim neredeyse. Yok mu bir çözümü?

Bende kurulmuş olmasına rağmen sürekli olarak tekrar indiriyor ve yükleme hatası diye bir hata veriyor. Görev çubuğunun sağ tarafında da Update logosu duruyor sürekli. Bütün çözümleri denedim neredeyse. Yok mu bir çözümü?

Microsoft'un sitesinden en güncel Windows 11 ISO dosyasını indirin ve tüm verilerinizi ve programlarınızı saklamak şartıyla bilgisayarınıza kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı