Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Ekim 2021 #2 Karşılamıyorsa zaten orijinal Windows 11'i yükleyemezsiniz. Artı 0 Eksi
A Arda_19 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 6 Ekim 2021 #3 Efe Genç dedi: Karşılamıyorsa zaten orijinal Windows 11'i yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... destekliyorsa nasıl yükleriz Artı 0 Eksi
Efe Genç dedi: Karşılamıyorsa zaten orijinal Windows 11'i yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... destekliyorsa nasıl yükleriz
RioSlayer Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 Arda_19 dedi: Destekliyorsa nasıl yükleriz. Genişletmek için tıkla... Ben link atacağım setuptan direk kurabilirsin yalnız sistem özelliklerini atar mısın? Artı 0 Eksi
Arda_19 dedi: Destekliyorsa nasıl yükleriz. Genişletmek için tıkla... Ben link atacağım setuptan direk kurabilirsin yalnız sistem özelliklerini atar mısın?
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Ekim 2021 #5 Arda_19 dedi: Destekliyorsa nasıl yükleriz. Genişletmek için tıkla... USB kullanmadan mı? Windows Update'e geldiğinde yüklemeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Arda_19 dedi: Destekliyorsa nasıl yükleriz. Genişletmek için tıkla... USB kullanmadan mı? Windows Update'e geldiğinde yüklemeni tavsiye ederim.
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #6 Efe Genç dedi: Karşılamıyorsa zaten orijinal Windows 11'i yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim Windows 11 karşılamıyor ama orjinal usb olmadan Windows 11 kurdum dijital lisans ile etkinleşti. Artı 0 Eksi
Efe Genç dedi: Karşılamıyorsa zaten orijinal Windows 11'i yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim Windows 11 karşılamıyor ama orjinal usb olmadan Windows 11 kurdum dijital lisans ile etkinleşti.
RioSlayer Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #7 Efe Genç dedi: USB kullanmadan mı? Windows Update'e geldiğinde yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an updateden yükseltmede sıkıntı var önermiyorum. Artı 0 Eksi
Efe Genç dedi: USB kullanmadan mı? Windows Update'e geldiğinde yüklemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef şu an updateden yükseltmede sıkıntı var önermiyorum.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Ekim 2021 #8 12_09 dedi: Benim sistemim Windows 11 karşılamıyor ama orijinal Windows 11 kurdum dijital lisans ile etkinleşti. Genişletmek için tıkla... Mesajımda "orijinal" yazıyor. Artı 0 Eksi
12_09 dedi: Benim sistemim Windows 11 karşılamıyor ama orijinal Windows 11 kurdum dijital lisans ile etkinleşti. Genişletmek için tıkla... Mesajımda "orijinal" yazıyor.
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #9 Efe Genç dedi: Karşılamıyorsa zaten orijinal Windows 11'i yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... öncelikle hızlıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim yüklememin hiçbir şansı yokmu Artı 0 Eksi
Efe Genç dedi: Karşılamıyorsa zaten orijinal Windows 11'i yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... öncelikle hızlıca cevap verdiğiniz için teşekkür ederim yüklememin hiçbir şansı yokmu
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #10 Efe Genç dedi: Mesajımda "orijinal" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Uyardığınız için sağ olun. Artı 0 Eksi