Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
RioSlayer Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #21 RioSlayer dedi: Güncelleme alamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Arda_19 dedi: Şu an da hiçbir sıkıntı yok Windows 11 de olur mu bilemem. Yinede bir deneyeyim olmazsa geri Windows 10'a dönerim link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oluşan sorunlardan ben ve Technopat sorumlu değildir ve indirirken ISO dosyası olarak indir. Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Güncelleme alamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Arda_19 dedi: Şu an da hiçbir sıkıntı yok Windows 11 de olur mu bilemem. Yinede bir deneyeyim olmazsa geri Windows 10'a dönerim link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oluşan sorunlardan ben ve Technopat sorumlu değildir ve indirirken ISO dosyası olarak indir.
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #22 RioSlayer dedi: Güncelleme alamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an Windows 11 kullanmıyorum Windows 10 21H2 19044 yapısına geçtim. Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Güncelleme alamazsın maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an Windows 11 kullanmıyorum Windows 10 21H2 19044 yapısına geçtim.
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #23 RioSlayer dedi: İşlemcin çok düşük büyük ihtimalle Google da gezinirken PC kasar. İstiyorsan atayım linki? Genişletmek için tıkla... hayır bilgisayarım kasmıyor Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: İşlemcin çok düşük büyük ihtimalle Google da gezinirken PC kasar. İstiyorsan atayım linki? Genişletmek için tıkla... hayır bilgisayarım kasmıyor
RioSlayer Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #24 Mr.ÇokZeki dedi: 4 GB RAM Intel HD grafik kartım var. Genişletmek için tıkla... Deneme bile benim laptopumla senininin özellikleri aynı çok kastırıyor. Mr.ÇokZeki dedi: Hayır bilgisayarım kasmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de kastırır zaten Artı 0 Eksi
Mr.ÇokZeki dedi: 4 GB RAM Intel HD grafik kartım var. Genişletmek için tıkla... Deneme bile benim laptopumla senininin özellikleri aynı çok kastırıyor. Mr.ÇokZeki dedi: Hayır bilgisayarım kasmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de kastırır zaten
A Arda_19 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 6 Ekim 2021 #25 RioSlayer dedi: Link: Download Windows 11 Genişletmek için tıkla... yüklenmiyor Artı 0 Eksi
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #26 RioSlayer dedi: Deneme bile benim laptopumla senininin özellikleri aynı çok kastırıyor. Windows 11 de kastırır zaten Genişletmek için tıkla... Windows serach ve SysMain kapattım. Ve performans modunda kullandım. Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Deneme bile benim laptopumla senininin özellikleri aynı çok kastırıyor. Windows 11 de kastırır zaten Genişletmek için tıkla... Windows serach ve SysMain kapattım. Ve performans modunda kullandım.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Ekim 2021 #27 RioSlayer dedi: Link: Download Windows 11 Genişletmek için tıkla... Resmi olarak Windows 11 çıktı mı? Microsoft'un Windows 11 desteği denetleme programı: https://aka.ms/GetPCHealthCheckApp Arda_19 dedi: Yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Oradan aracı indirin. Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Link: Download Windows 11 Genişletmek için tıkla... Resmi olarak Windows 11 çıktı mı? Microsoft'un Windows 11 desteği denetleme programı: https://aka.ms/GetPCHealthCheckApp Arda_19 dedi: Yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Oradan aracı indirin.
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #28 Efe Genç dedi: Resmi olarak Windows 11 çıktı mı? Microsoft'un Windows 11 desteği denetleme programı: https://aka.ms/GetPCHealthCheckApp Genişletmek için tıkla... Çıktı. 5 Ekim'de. Artı 0 Eksi
Efe Genç dedi: Resmi olarak Windows 11 çıktı mı? Microsoft'un Windows 11 desteği denetleme programı: https://aka.ms/GetPCHealthCheckApp Genişletmek için tıkla... Çıktı. 5 Ekim'de.
A Arda_19 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 6 Ekim 2021 #29 RioSlayer dedi: Oluşan sorunlardan ben ve Technopat sorumlu değildir ve indirirken ISO dosyası olarak indir. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum nedeni nedir birde iso dosyasız yani usb siz kurulmaz mı? Dosya Ekleri bandicam 2021-10-06 20-50-30-419.jpg 9,4 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Oluşan sorunlardan ben ve Technopat sorumlu değildir ve indirirken ISO dosyası olarak indir. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum nedeni nedir birde iso dosyasız yani usb siz kurulmaz mı?
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #30 RioSlayer dedi: Deneme bile benim laptopumla senininin özellikleri aynı çok kastırıyor. Windows 11 de kastırır zaten Genişletmek için tıkla... windows 11 denemesi yapmak istiyorum iso linki verirmisin Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Deneme bile benim laptopumla senininin özellikleri aynı çok kastırıyor. Windows 11 de kastırır zaten Genişletmek için tıkla... windows 11 denemesi yapmak istiyorum iso linki verirmisin