Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #51 RioSlayer dedi: PC yakında çöker merak etme. Genişletmek için tıkla... ve 11 yaşındayım hocam demenize gerek yok Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: PC yakında çöker merak etme. Genişletmek için tıkla... ve 11 yaşındayım hocam demenize gerek yok
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Ekim 2021 #52 Mr.ÇokZeki dedi: Evet ve ISO linkini atar mısınız; ) Genişletmek için tıkla... Hocam zaten paylaşmıştı hani. Artı 0 Eksi
Mr.ÇokZeki dedi: Evet ve ISO linkini atar mısınız; ) Genişletmek için tıkla... Hocam zaten paylaşmıştı hani.
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #53 nasıl yani bilgisayar hep mi çöküyor ve kullanılamaz hale mi geliyor Artı 0 Eksi
GusÇözer Attopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #54 @Mr.ÇokZeki Minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan cihazlara Windows 11’i yükleme Burda Nasıl Yüklenir Yazıyor. Artı 0 Eksi
@Mr.ÇokZeki Minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan cihazlara Windows 11’i yükleme Burda Nasıl Yüklenir Yazıyor.
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #55 Mr.ÇokZeki dedi: Nasıl yani bilgisayar hep mi çöküyor ve kullanılamaz hale mi geliyor. Genişletmek için tıkla... Siz DISM ile kurmayın bence en yeni Windows 10 21H1 sürümüne geçin. Çünkü eğer yeni sürüme geçerseniz normal şekilde kurabileceksiniz büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Mr.ÇokZeki dedi: Nasıl yani bilgisayar hep mi çöküyor ve kullanılamaz hale mi geliyor. Genişletmek için tıkla... Siz DISM ile kurmayın bence en yeni Windows 10 21H1 sürümüne geçin. Çünkü eğer yeni sürüme geçerseniz normal şekilde kurabileceksiniz büyük ihtimalle.
RioSlayer Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #56 12_09 dedi: Siz DISM ile kurmayın bence en yeni sürüme geçin. Çünkü eğer yeni sürüme geçerseniz normal şekilde kurabileceksiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İşte böyle sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
12_09 dedi: Siz DISM ile kurmayın bence en yeni sürüme geçin. Çünkü eğer yeni sürüme geçerseniz normal şekilde kurabileceksiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İşte böyle sağ olun hocam.
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #57 12_09 dedi: Siz DISM ile kurmayın bence en yeni Windows 10 21H1 sürümüne geçin. Çünkü eğer yeni sürüme geçerseniz normal şekilde kurabileceksiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... nasıl geçerim o sürüme geçip geçmediğimi nasıl anlayabilirim Artı 0 Eksi
12_09 dedi: Siz DISM ile kurmayın bence en yeni Windows 10 21H1 sürümüne geçin. Çünkü eğer yeni sürüme geçerseniz normal şekilde kurabileceksiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... nasıl geçerim o sürüme geçip geçmediğimi nasıl anlayabilirim
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #58 Link atayım Windows 21H1 için: indirin. Artı 0 Eksi
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 6 Ekim 2021 #59 Mr.ÇokZeki dedi: Nasıl geçerim o sürüme geçip geçmediğimi nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı mesajı birkaç mesaj önce bende attım. 12_09 dedi: Link atayım Windows 21H1 için: indirin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mr.ÇokZeki dedi: Nasıl geçerim o sürüme geçip geçmediğimi nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı mesajı birkaç mesaj önce bende attım. 12_09 dedi: Link atayım Windows 21H1 için: indirin. Genişletmek için tıkla...
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #60 Efe Genç dedi: Hocam aynı mesajı birkaç mesaj önce bende attım. Genişletmek için tıkla... peki ne cevap verdiler Artı 0 Eksi
Efe Genç dedi: Hocam aynı mesajı birkaç mesaj önce bende attım. Genişletmek için tıkla... peki ne cevap verdiler