Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
Arkadaşlar hepinize merhaba ben Miraç Efe, bilgisayarıma USB olmadan Windows 11 ISO kurmak istiyorum çünkü bilgisayarım Windows 11 için en düşük sistem donanımlarını karşılamıyor.
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #61 Eğer en yeni sürüme güncellerseniz kurabilirsiniz. Medya oluşturma aracını yüklediniz mi? Hocam. Eğer indiremediyseniz indirin. Son düzenleme: 6 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Eğer en yeni sürüme güncellerseniz kurabilirsiniz. Medya oluşturma aracını yüklediniz mi? Hocam. Eğer indiremediyseniz indirin.
KS KS Mr.ÇokZeki Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 22 6 Ekim 2021 #62 RioSlayer dedi: Attım az önce link: Download Windows 11 Hocam Windows 10'u ilk önce son sürüme güncelleyiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ISO indirme linki doğru mu? Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin | Microsoft Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
RioSlayer dedi: Attım az önce link: Download Windows 11 Hocam Windows 10'u ilk önce son sürüme güncelleyiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ISO indirme linki doğru mu? Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin | Microsoft
A Arda_19 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 6 Ekim 2021 #63 Mr.ÇokZeki dedi: windows 11 iso indirme linki doğrumu: Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin | Microsoft Genişletmek için tıkla... tam değil: Buradan İndirebilirsiniz Artı 0 Eksi
Mr.ÇokZeki dedi: windows 11 iso indirme linki doğrumu: Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin | Microsoft Genişletmek için tıkla... tam değil: Buradan İndirebilirsiniz