Yerel Disk C'deki kullanıcılar klasöründeki dosyanın adını değiştiremiyorum. Türkçe karakter dizini olduğu için değiştirmem lazım. Yardımcı olabilir misiniz?
Değiştirmek mümkün başka kullanıcı açıp administrator yetkisi verip Regedit üzerinden değişim sağlayabilirsin fakat bu kadar uğraşıcağına yeni kullanıcı aç admin yetkisi ver sonra yeni kullanıcıya dosyalarını taşı en sonda eski kullanıcıyı dosyaları ile beraber sil.
Kullanıcı klasörü adını diyorsak; Bende ilk yüklemede Windows hesabı ile kullanıcı açmıştım. Sonra yerel kullanıcıya geçince Windows kullanıcı klasörü aynı isimde kaldı. Bu arkadaş bana yardım etti.
Değiştirmek mümkün başka kullanıcı açıp administrator yetkisi verip Regedit üzerinden değişim sağlayabilirsin fakat bu kadar uğraşıcağına yeni kullanıcı aç admin yetkisi ver sonra yeni kullanıcıya dosyalarını taşı en sonda eski kullanıcıyı dosyaları ile beraber sil.
Kullanıcı klasörü adını diyorsak; bende ilk yüklemede Windows hesabı ile kullanıcı açmıştım. Sonra yerel kullanıcıya geçince Windows kullanıcı klasörü aynı isimde kaldı. Bu arkadaş bana yardım etti.