Dev kanalındaki sürüm Windows 11 için seneye gelecek olan büyük güncelleme olacak. Dediğiniz uygulamaların yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum.Başka fikri olan var mı? @AJFA
Dev kanalındaki sürüm Windows 11 için seneye gelecek olan büyük güncelleme olacak. Dediğiniz uygulamaların yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum.
Senelik büyük güncelleme de, bence, seneye sonbaharda gelir. Windows 11'in çıkışından 1 yıl sonra yani.
Mağaza güncellemesi gelir, ona şüphe yok. Bahsi geçen, yenilenen uygulamaların geleceğini sanmıyorum ama, onları seneye güncellemeyle getirirler büyük olasılıkla.Microsoft yeni mağazanın 5 Ekim'de yayınlanacağıni söylemiş, bana Update ile gelir mi? @AJFA
Mağaza güncellemesi gelir, ona şüphe yok. Bahsi geçen, yenilenen uygulamaların geleceğini sanmıyorum ama, onları seneye güncellemeyle getirirler büyük olasılıkla.
Bunlar tamamen benim düşüncem tabii, dev kanalının işleme mantığına göre yorum yapıyorum.
Nihai sürüm stabil ve sorunsuz. Ufak tefek arayüz hataları mevcut kullanıcıların deneyimlerine baktığımda, onların da en fazla 1 ay içerisinde Windows Update ile giderileceğini düşünüyorum. Güle güle kullanın.Benim Windows nihai oldu biliyorsun, normal yani. Bir sıkıntı yaşar mıyım? @AJFA
Var, on izleme versiyonu.Yeni mağaza zaten Windows 11 betası çıktığından beri kullanılabiliyor. Siz de yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.