Windows 11 uygulama güncellemeleri

459349

Hectopat
Geçen Windows 11 nihai kurdumç Bugün yeni Store birkaç şey yayınlanmış ama şimdilik Dev sürümünde var. 5 Ekim gelince bu uygulamaları ve diğer şeyleri Update üzerinden kurabilecek miyim?

Başka fikri olan var mı? @AJFA
Dev kanalındaki sürüm Windows 11 için seneye gelecek olan büyük güncelleme olacak. Dediğiniz uygulamaların yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum.

Senelik büyük güncelleme de, bence, seneye sonbaharda gelir. Windows 11'in çıkışından 1 yıl sonra yani.

Dev kanalındaki sürüm Windows 11 için seneye gelecek olan büyük güncelleme olacak. Dediğiniz uygulamaların yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum.

Senelik büyük güncelleme de, bence, seneye sonbaharda gelir. Windows 11'in çıkışından 1 yıl sonra yani.

Microsoft yeni mağazanın 5 Ekim'de yayınlanacağıni söylemiş, bana Update ile gelir mi? @AJFA

Microsoft yeni mağazanın 5 Ekim'de yayınlanacağıni söylemiş, bana Update ile gelir mi? @AJFA
Mağaza güncellemesi gelir, ona şüphe yok. Bahsi geçen, yenilenen uygulamaların geleceğini sanmıyorum ama, onları seneye güncellemeyle getirirler büyük olasılıkla.

Bunlar tamamen benim düşüncem tabii, Dev kanalının işleme mantığına göre yorum yapıyorum.

Mağaza güncellemesi gelir, ona şüphe yok. Bahsi geçen, yenilenen uygulamaların geleceğini sanmıyorum ama, onları seneye güncellemeyle getirirler büyük olasılıkla.

Bunlar tamamen benim düşüncem tabii, dev kanalının işleme mantığına göre yorum yapıyorum.

Benim Windows nihai oldu biliyorsun, normal yani. Bir sıkıntı yaşar mıyım? @AJFA

Benim Windows nihai oldu biliyorsun, normal yani. Bir sıkıntı yaşar mıyım? @AJFA
Nihai sürüm stabil ve sorunsuz. Ufak tefek arayüz hataları mevcut kullanıcıların deneyimlerine baktığımda, onların da en fazla 1 ay içerisinde Windows Update ile giderileceğini düşünüyorum. Güle güle kullanın. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı