Ben de nihai sürümü kullanıyorum. Bugün mağazaya zaten güncelleme geldi ve önizleme ibaresi ben de kalktı. Size de güncelleme gelince gelince önizleme yazısı kalkacaktır. Mağaza aynı mağaza zaten. Sadece önizleme ibaresi kalktı.
Ben de nihai sürümü kullanıyorum. Bugün mağazaya zaten güncelleme geldi ve ön izleme ibaresi ben de kalktı. Size de güncelleme gelince gelince ön izleme yazısı kalkacaktır. Mağaza aynı mağaza zaten. Sadece ön izleme ibaresi kalktı.
Bu kadar takıntılı olmaya gerek yok. Size de gelecektir. Az önce mağazayı güncellediğimde yeni güncellenmiş Paint uygulaması da geldi. Kademeli olarak dağıtılıyordur.
Bu kadar takıntılı olmaya gerek yok. Size de gelecektir. Az önce mağazayı güncellediğimde yeni güncellenmiş paint uygulaması da geldi. Kademeli olarak dağıtılıyordur.
Mağazayı aç. Sol alttan kitaplık kısmına gel. Güncelleştirmeleri al butonuna tıkla. Güncelleme gelmişse zaten gözüküyor ve kendisi güncelliyor. Video çekme gibi bir imkanım yok. Zaten senin de başka yapabileceğin bir şey yok. Bu şekilde güncelleniyor.