Windows 11 uygulama güncellemeleri

Arada küçük güncellemeler geliyor. 5 Ekim'den sonra biraz daha büyük güncellemeler gelir diye düşünüyorum @AJFA

Var, on izleme versiyonu.
Ben de nihai sürümü kullanıyorum. Bugün mağazaya zaten güncelleme geldi ve önizleme ibaresi ben de kalktı. Size de güncelleme gelince gelince önizleme yazısı kalkacaktır. Mağaza aynı mağaza zaten. Sadece önizleme ibaresi kalktı.

Şimdi bir bakayım.

Nereden güncelleme geliyor? Bana gelmemiş de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bir bakayım.

Nereden güncelleme geliyor? Bana gelmemiş de.
Bu kadar takıntılı olmaya gerek yok. Size de gelecektir. Az önce mağazayı güncellediğimde yeni güncellenmiş Paint uygulaması da geldi. Kademeli olarak dağıtılıyordur.

Mağazada güncellemeleri kontrol et. Zaten güncelleme bulursa yüklüyor. Başka yapabileceğin bir şey yok.

Mağazadan güncelledim.

Mağaza üzerinden güncelleniyor.

Mağazayı aç. Sol alttan kitaplık kısmına gel. Güncelleştirmeleri al butonuna tıkla. Güncelleme gelmişse zaten gözüküyor ve kendisi güncelliyor. Video çekme gibi bir imkanım yok. Zaten senin de başka yapabileceğin bir şey yok. Bu şekilde güncelleniyor.

Ekran alıntısı aracı ile saat uygulaması yenilenmiş ama hala mağaza bende de ön izleme diye görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…