Windows 11 Valorant açılmıyor

loypp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün bilgisayara Windows 11 kurdum ve Valorant'ı indirdim fakat oyunu açarken TPM 2.0 hatası alıyorum internette gördüğüm kadarıyla TPM kapalı olduğundan kaynaklı fakat bende TPM açık. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu başlarda bende yaşamıştım, hata kodunu ve anakartının modelini atarsan yardımcı olabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video yardımcı olabilir.

Laptop kullanıyorum nereden bakacağım? Hata kodu VAN9001
uefi olarak göstermiş fakat bilgisayar legacy ne yapacağım?

Onun için format gerekli diye biliyorum. UEFİ sistem kurarken'de harddisk'te MBR tablosu var hatası alıyordum. O yüzden legacy kurdum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Onun için format gerekli diye biliyorum. UEFİ sistem kurarken'de harddisk'te MBR tablosu var hatası alıyordum. O yüzden legacy kurdum
Bende de öyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama biraz araştırırsan çözebilirsin sorunu.

mx110

Bende de öyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama biraz araştırırsan çözebilirsin sorunu.

ilk video'daki gibi securty bootu açıyorum. Fakat bu seferde bilgisayar otomatik olarak biosa açılıyor harddisk'ten başlatılmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı