loypp Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Merhaba. Dün bilgisayara Windows 11 kurdum ve Valorant'ı indirdim fakat oyunu açarken TPM 2.0 hatası alıyorum internette gördüğüm kadarıyla TPM kapalı olduğundan kaynaklı fakat bende TPM açık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Dün bilgisayara Windows 11 kurdum ve Valorant'ı indirdim fakat oyunu açarken TPM 2.0 hatası alıyorum internette gördüğüm kadarıyla TPM kapalı olduğundan kaynaklı fakat bende TPM açık. Yardımcı olursanız sevinirim.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 Bunu başlarda bende yaşamıştım, hata kodunu ve anakartının modelini atarsan yardımcı olabilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olabilir.
Bunu başlarda bende yaşamıştım, hata kodunu ve anakartının modelini atarsan yardımcı olabilirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yardımcı olabilir.
loypp Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Laptop kullanıyorum nereden bakacağım? Hata kodu VAN9001 uefi olarak göstermiş fakat bilgisayar legacy ne yapacağım?
Laptop kullanıyorum nereden bakacağım? Hata kodu VAN9001 uefi olarak göstermiş fakat bilgisayar legacy ne yapacağım?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 loypp dedi: Laptop kullanıyorum nereden bakacağım? Hata kodu VAN9001. UEFI olarak göstermiş fakat bilgisayar legacy ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Legacy'yi UEFI yapacaksın. Öyle bir şeyler yapmıştım bekle detaylı videolar atacağım şimdi.
loypp dedi: Laptop kullanıyorum nereden bakacağım? Hata kodu VAN9001. UEFI olarak göstermiş fakat bilgisayar legacy ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Legacy'yi UEFI yapacaksın. Öyle bir şeyler yapmıştım bekle detaylı videolar atacağım şimdi.
loypp Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 Onun için format gerekli diye biliyorum. UEFİ sistem kurarken'de harddisk'te MBR tablosu var hatası alıyordum. O yüzden legacy kurdum
Onun için format gerekli diye biliyorum. UEFİ sistem kurarken'de harddisk'te MBR tablosu var hatası alıyordum. O yüzden legacy kurdum
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et loypp dedi: Onun için format gerekli diye biliyorum. UEFİ sistem kurarken'de harddisk'te MBR tablosu var hatası alıyordum. O yüzden legacy kurdum Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama biraz araştırırsan çözebilirsin sorunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et loypp dedi: Onun için format gerekli diye biliyorum. UEFİ sistem kurarken'de harddisk'te MBR tablosu var hatası alıyordum. O yüzden legacy kurdum Genişletmek için tıkla... Bende de öyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama biraz araştırırsan çözebilirsin sorunu.
loypp Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #7 Teşekkürler videolara bakacağım.
S scrop39.5 Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 506 Makaleler 1 19 Aralık 2021 #8 Laptop ekran kartın nedir ?
loypp Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #9 mx110 uwu emrw kun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de öyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama biraz araştırırsan çözebilirsin sorunu. Genişletmek için tıkla... ilk video'daki gibi securty bootu açıyorum. Fakat bu seferde bilgisayar otomatik olarak biosa açılıyor harddisk'ten başlatılmıyor
mx110 uwu emrw kun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de öyleydi sanki tam hatırlamıyorum ama biraz araştırırsan çözebilirsin sorunu. Genişletmek için tıkla... ilk video'daki gibi securty bootu açıyorum. Fakat bu seferde bilgisayar otomatik olarak biosa açılıyor harddisk'ten başlatılmıyor
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2021 #10 uwu emrw kun dedi: Legacy'yi UEFI yapacaksın. Öyle bir şeyler yapmıştım bekle detaylı videolar atacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Onu yapması için Windows'u sıfırdan UEFI olarak kurması lazım.
uwu emrw kun dedi: Legacy'yi UEFI yapacaksın. Öyle bir şeyler yapmıştım bekle detaylı videolar atacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Onu yapması için Windows'u sıfırdan UEFI olarak kurması lazım.