Çözüldü Windows 11 Valorant "van1067" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

trkisser77

Hectopat
Daha fazla  
RAM
G.SKILL 32 GB 3000Mhz DDR4
Ekran kartı
Asus Rog Strix 1660SUPER
Anakart
Asus TUF GAMİNG X-570 PLUS (Wifi)
İşlemci
Ryzen 5 3600X
Merhaba bende Windows 11 yaptıktan sonra bu sorun oluştu birkaç makaleye baktım TPM ve Secure Boot'u aktif edin denmiş Windows 11 yapmak için TPM'yi aktif etmiştim fakat iş Secure Boot'a gelince kafam karıştı. Anakartım ASUS TUF Gaming X-570 Plus BIOS'una bakındım direkt diğer anakart BIOS'ları gibi açma kapama göremedim o yüzden yardımınızı istiyorum ASUS anakartta secure Boost'u açmasını bilen veya hatayı nasıl düzeltirim bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Çözüm
Sorunu garip bir şekilde çözdüm. Boot ayarlarını varsayılan yaptım sorun düzeldi. Herkesin emeğine sağlık. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Bilgisayar açılırken ASUS anakartlarda F2 veya Del tuşuna arka arka bastıktan sonra Advanced mode F7 oluyor ona basıp Secure Boot özelliğini enabled yapmanız lazım. Son olarak da F10 ile Save and Exit diyip yeniden başlamasını bekleyeceksiniz.

Windows 11'e geçtiğimde TPM açık olsa dahi bende de aynı hatayı vermişti. Bunun nedeni Secure Boot ayarını açmanızın istenmesidir Valorant istemcisi tarafından. Asus anakartlarda arayüz aynıdır (yeni modellerde) you tube'den bakabilirsiniz.

Windows 11'e geçtiğimde TPM açık olsa dahi bende de aynı hatayı vermişti. Bunun nedeni Secure Boot ayarını açmanızın istenmesidir Valorant istemcisi tarafından. ASUS anakartlarda arayüz aynıdır (yeni modellerde) YouTube'dan bakabilirsiniz.

Yabancı bir kanalda buldum sadece o yüzden yapmak istemedim tam bayağı da karışık gözüküyordu birkaç ayar sildiriyordu falan önerdiğiniz bir video ya da buradan anlatabilme şansınız var mı?

Yabancı bir kanalda buldum sadece o yüzden yapmak istemedim tam bayağı da karışık gözüküyordu birkaç ayar sildiriyordu falan önerdiğiniz bir video ya da buradan anlatabilme şansınız var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu linkten yapabilirsin.

Sorunu garip bir şekilde çözdüm. Boot ayarlarını varsayılan yaptım sorun düzeldi. Herkesin emeğine sağlık. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı