Windows 10'da optimizasyon yapılıyken 150-200 FPS aldığım Valorant oyununda Windows 11 iken 120-140 FPS anca alıyorum. Temiz kurulum ile geçtim driverlar da güncel.
Bu Windows 11 ile alakalı bir şey daha tam stabil bir işletim sistemi değil maalesef. Windows 11 biraz daha geliştirilinceye kadar Windows 10 kullanmanızı tavsiye ederim.
Windows 10'da optimizasyon yapılıyken 150-200 FPS aldığım Valorant oyununda Windows 11 iken 120-140 FPS anca alıyorum. Temiz kurulum ile geçtim driverlar da güncel
Bu Windows 11 Windows 10'dan daha iyi diyen kitle nereye kayboldu ya? Sistemden sisteme değişir yazmayın koca grupta 3060'lı sistemde bile 1 FPS artışı bile olması yerine onun yerine -50 FPS olur mu ya.
Bu Windows 11 Windows 10'dan daha iyi diyen kitle nereye kayboldu ya? Sistemden sisteme değişir yazmayın koca grupta 3060'lı sistemde bile 1 FPS artışı bile olması yerine onun yerine -50 FPS olur mu ya.
Bu bilmeden yorum yapıp kafa karıştıranlar olmasa ben Windows 10'dan çıkmayacağım da onlar sağ olsun insan merak edip geçiyor. Windows 10 da gecikme daha az servis daha az. ReviOS'a büyük ihtimal 2-3 gün içinde dönerim.