Windows 11 ve EA Play çalışmaması

• Konuyu başlatan Dom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 616

Dom

Kilopat
Geçenlerde Discord Nitro satın aldım ve yanında 2 aylık Xbox Game Pass hediye ettiler. Ancak bir problem yaşadım ve çözemedim. Sıkıntı şu şekilde Battlefield serisi oynamak istiyorum ve Xbox, EA Desktop uygulaması üzerinden oyunu çalıştırıyor. Ben bir Windows 11 kullanıcısı olarak ne yazık ki EA Desktop'u kuramıyorum. Gerek Technopat gerek yabancı forumlar gerek Microsoft'un forumlarında konuyu araştırdım birçok yol ve metot denedim ama sonuç hep başarısız oldu. Bugün pes ettim ve Microsoft Xbox Support ile iletişime geçtim ve durumu onlara anlattım. Aldığım cevap iste Windows 11'in çok yeni olduğu ve böyle şeylerin yaşanabildiği üzerine bir cevaptı. Konu ile alakalı çözüm için EA'ya ulaşmam tavsiye edildi. Acaba Windows 11 kullanıp EA Play uygulamasını indirip kurabilen ve stabil çalıştırabilen arkadaşlar var mı? Ben dün diğer Windows 11 olan bilgisayarıma da EA Desktop uygulamasını indirdim ancak onda da tepki vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Discord Nitro satın aldım ve yanında 2 aylık Xbox Game Pass hediye ettiler. Ancak bir problem yaşadım ve çözemedim. Sıkıntı şu şekilde Battlefield serisi oynamak istiyorum ve Xbox, EA Desktop uygulaması üzerinden oyunu çalıştırıyor. Ben bir Windows 11 kullanıcısı olarak ne yazık ki EA Desktop'u kuramıyorum. Gerek Technopat gerek yabancı forumlar gerek Microsoft'un forumlarında konuyu araştırdım birçok yol ve metot denedim ama sonuç hep başarısız oldu. Bugün pes ettim ve Microsoft Xbox Support ile iletişime geçtim ve durumu onlara anlattım. Aldığım cevap iste Windows 11'in çok yeni olduğu ve böyle şeylerin yaşanabildiği üzerine bir cevaptı. Konu ile alakalı çözüm için EA'ya ulaşmam tavsiye edildi. Acaba Windows 11 kullanıp EA Play uygulamasını indirip kurabilen ve stabil çalıştırabilen arkadaşlar var mı? Ben dün diğer Windows 11 olan bilgisayarıma da EA Desktop uygulamasını indirdim ancak onda da tepki vermedi.

Buraya. Bırakıyorum bende de açılmıyor belki çözümü vardır.

Problemi uzun araştırmalarım sonucunda yabancı forumlarda buldum. Problem teknik olarak anlamadığım UTF-8 Karakter kodlaması ile alakalı bir durumdan ibaretmiş. Muhtemelen EADesktop uyuşmayan karakter kodlarından dolayı açılmıyormuş. Problemin çözümü (Ayarlar-Zaman ve dil - Dil ve bölge - Yönetici dil ayarları - Sistem yerel ayarını değiştir.. - ''Tikli olmayan'' Beta: Dünya çapında dil desteği için Unicode UTF-8 Kullan) seçeneği tiklenerek bilgisayarı yeniden başlatarak problemi çözüme kavuştum.

Problemi uzun araştırmalarım sonucunda yabancı forumlarda buldum. Problem teknik olarak anlamadığım utf-8 karakter kodlaması ile alakalı bir durumdan ibaretmiş. Muhtemelen EA Desktop uyuşmayan karakter kodlarından dolayı açılmıyormuş. Problemin çözümü (ayarlar-zaman ve dil - dil ve bölge - yönetici dil ayarları - sistem yerel ayarını değiştir. - "tikli olmayan" beta: Dünya çapında dil desteği için unicode utf-8 kullan) seçeneği tiklenerek bilgisayarı yeniden başlatarak problemi çözüme kavuştum.

Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı