Çözüldü Windows 11 version 24H2 nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BORAN012

Picopat
Makaleler
1
RAM
8 GB RAM
Windows 11, version 24H2 bu nedir der misiniz Torrent qbittorrentten oyun indiriyordum sonradan siliyordum tabii sağ altta güç mavi simgesi ile çıktı isterseniz kurun diye bir şey dedi ne bu?

Ve virüs diyen arkadaşlar malwerebytes kurulu taramada yaptı sonuç negative.

Çözüm
Bu virüs değildir, Windows 11'in yeni güncellemesidir. Şu anlık yapmanızı önermem.
@BORAN012 güncelleme indirilip kurulmaya başlanmışsa durdurulmaz hocam. Belki sizin sisteminizde sorun çıkarmaz eğer kurulmuşsa.

Bana da bugün geldi hocam.
Bu güncelleme de diğer Windows güncellemeleri gibi engellenemez olmayacak mı?
Nihayetinde biz istemesek dahi sistem yüklemeyecek mi, bu konuda bilginiz var mı acaba?

Zorunlu güncellemelerden diye hatırlıyorum, önüne geçmek için Update servisini kapatmak yeterli olacaktır.

Bu soru troll olmalı yani bu kadar da uzak olamazsın şu olaya.

Dostum ben guncellemerle ilgili bir şey anlamam senin dusuncen o ben virus olarak algilamisim sen ne dersen de.

@BORAN012 güncelleme indirilip kurulmaya başlanmışsa durdurulmaz hocam. Belki sizin sisteminizde sorun çıkarmaz eğer kurulmuşsa.

Zorunlu güncellemelerden diye hatırlıyorum, önüne geçmek için Update servisini kapatmak yeterli olacaktır.

Şu anlık sorunum yok teşekkürler sadece biraz beni bekletti okadar pinim var ya orada hos geldiniz yazisi bekletti o kadar suanlik bir sorunum yok.

Bana da bugün geldi hocam.
Bu güncelleme de diğer Windows güncellemeleri gibi engellenemez olmayacak mı?
Nihayetinde biz istemesek dahi sistem yüklemeyecek mi, bu konuda bilginiz var mı acaba?

Hocam vallahi benimki şu an normal çalışıyor ama herhangi bir sorunumda yok kur ama 2 kere filan 100 olacak 0 olacak tekrar bekletcek bayağı seni öyle diyeyim sana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı