Windows 11 virgüllü ekran Hertz sorunu

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Resimde Hertz değerleri virgüllü bunu nasıl düzeltebilirim? Biliyorum hiçbir avantajı olmayacak ama gözüme hoş gözükmesini istiyorum ufak detaylara çok takılan birisiyim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-07 213425.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-07 213425.png
    11 KB · Görüntüleme: 39
Resimde Hertz değerleri virgüllü bunu nasıl düzeltebilirim? Biliyorum hiçbir avantajı olmayacak ama gözüme hoş gözükmesini istiyorum ufak detaylara çok takılan birisiyim.
Gereken detaylara takılmayı öğrenmen daha iyi olacaktır sağlığın için; ekran ne, işletim sistemi W11 herhalde, ekran kartı ne?

Gereken detaylara takılmayı öğrenmen daha iyi olacaktır sağlığın için; ekran ne, işletim sistemi W11 herhalde, ekran kartı ne?

Ekran ASUS TUF Gaming 180Hz 1080p monitörü, Windows 11, RTX 4060

Biliyor musunuz düzeltme yolunu?

Son düzenleme:
Ekran ASUS TUF Gaming 180Hz 1080p monitörü, Windows 11, RTX 4060

Biliyor musunuz düzeltme yolunu?
Monitörün tam kodu ne, Asus TUF Gaming VGxxxxx xx.x" gibi, nadiren bu bilgi de işe yarar. W11'nin API'sinden kaynaklı bir durum, yanlış bir bilgi de değil verdiği matematiksel açıdan. Monitörün ve ekran kartın G-sync destekliyorsa en azından kendin ayarlamadan o hısları boşverebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı