Kaspersky kullanabilirsiniz.
Teşekkürler
Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım.Kaspersky kullanabilirsiniz.
Yanlış pozitif durumu söz konusu ise programı istisnalara ekleyebilirdiniz.Valorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım.
Hiçbir şekilde çalışmadı aslında onu deneyecektim yerini bulamadım fakat Valorant destek ekibi kaldırmadan giremezsiniz dediği içinde sildim direkt.Yanlış pozitif durumu söz konusu ise programı istisnalara ekleyebilirdiniz.
Kötü olmuş. Keşke Kaspersky destek ekibi ile iletişime geçseydiniz. Bir çözüm bulunurdu elbet.Hiçbir şekilde çalışmadı aslında onu deneyecektim yerini bulamadım fakat Valorant destek ekibi kaldırmadan giremezsiniz dediği içinde sildim direkt.
Neden acabaValorant oynuyorsanız maalesef Kaspersky kullanamazsınız bunu eklemek istedim, bende silmek zorunda kaldım.
Eğer oynuyorsanız Malwarebytes tercih edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.