Windows 11 VMD yüzünden diski görmüyor ve Windows kurulumu yapılamıyor

Kurulum bitti update atıyor şu an windows. Wifi görmüyordu görmeye başladı hala touchpad yok. Nerden bakılıyor touchpade
Hocam sistemden toucpad modelinize bakınız ve internetten driver ini kurunuz ve fn+f3 yada nasıl aktifleşiyorsa aktiflestirmeyı deneyınız.Tab tuşu ile ve başlat tuşu ile edge kullanaak indire bilirsiniz.Bios ekranına f2 yada del tuslarına basarak giriş yapıp fn ve toucpad enable mi? kontrol ediniz.

Hocam sistemden toucpad modelinize bakınız ve internetten driver ini kurunuz ve fn+f3 yada nasıl aktifleşiyorsa aktiflestirmeyı deneyınız.Tab tuşu ile ve başlat tuşu ile edge kullanaak indire bilirsiniz.Bios ekranına f2 yada del tuslarına basarak giriş yapıp fn ve toucpad enable mi? kontrol ediniz.
Tamam bakacağım sanırım modeli aygıt yöneticisinde yazar doğru mu?

Merhaba,
Arkadaşlar 13. nesil Intel işlemcili bir laptop aldım fakat VMD yüzünden diski görmüyor ve yükleyemiyorum.
Recep Baltaş'ın rehberini izledim, uygulandığı gibi flasha dosyaları attım ama yine de olmuyor sebep nedir sizce?
VMD kapalı diski görüyor bu arada.

ekleme: arkadaşlar yapabildim sürücü güncellenmiş sanırım 13. Nesil için, halloldu.
Hocam selamlar, sorunu hallettiysen hangi sürücüyü kullandın ? Kullandığın sürücüyü Recep Baltaş'ın yaptığı gibi mi yükledin ?

recep baltaşın rehberi var, en güncel sürümü aşağıda da vermiş zaten. Videoya bakarak indir ve uygula👍

recep baltaşın rehberi var, en güncel sürümü aşağıda da vermiş zaten. Videoya bakarak indir ve uygula👍
hocam 12. nesil için diye biliyorum o driverı. Siz 13. nesil cihazınıza orada verilen 12. nesil 19.1 sürümlü irst dosyasını kullandınız ve sorunsuz kuruldu mu ?

İntelin kendi sitesinde en güncel olanı indirip kurdum.
en güncelinin sadece setupsrt.exe dosyası var, herhangi bir zip dosyası bulamadım, benimle paylaşır mısın ? teşekkür ederim

en güncelinin sadece setupsrt.exe dosyası var, herhangi bir zip dosyası bulamadım, benimle paylaşır mısın ? teşekkür ederim
tamamdır çözdüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı