Windows 11 vs Windows 10

• Konuyu başlatan Pmb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.663
Konuyu takibe alıyorum ben de merak ediyorum. R5 5600 için hangisi daha iyi.

Bende R5 5500 var ilk çıktığı gün 22H2 çok kötüydü ama şu an çok iyi. Şu an 10'dan çok daha hızlı kullanıyorum.
Yalnız garanti veremem bazen herkes de aynı şey olmayabiliyor NVMe M.2 disk e kurdum yani aşırı memnunum. Hiçbir bug veya oyunlarda bir sorun yaşamadım.

Tek yol denemeniz lazım.

@P. M. B

Genel olarak Windows 10 deniliyor. Ben 1 yıl daha devam ederim gibime geliyor. Zaten sonradan yine Windows 11'e yükseltebiliyorum. Cevaplayanlara teşekkürler.
Ben de aynı şekil düşünüyorum.
Bende R5 5500 var ilk çıktığı gün 22H2 çok kötüydü ama şu an çok iyi. Şu an 10'dan çok daha hızlı kullanıyorum.
Yalnız garanti veremem bazen herkes de aynı şey olmayabiliyor NVMe M.2 disk e kurdum yani aşırı memnunum. Hiçbir bug veya oyunlarda bir sorun yaşamadım.

Tek yol denemeniz lazım.

@P. M. B
Galiba w10 kurar w11 in sorunları yok denecek kadar azalınca w11 geçerim.

Resmi desteklediği sisteme sahipseniz tabii ki Windows 11.

Windows 11, resmi ilk geliştirme sürümünden bu yana (22000.51) ve RTM sürümünden bu yana (22000.194) yeni özellikler ve kararlılık sorunların çözümleri için bir çok güncelleştirme almıştır.

Windows 11, Windows 10'un aksine üretkenliğe nazaran güvenliğe daha çok öncelik verir. Bu yüzden güvenlikle ilgili endişe yoksa Windows 10'da kalabilirsiniz. Sade ve modern arayüz, Windows Insider Programı geliştirme ve beta derlemelerini denemek istiyorsanız Windows 11'e geçebilirsiniz.

Windows işletim sistemleri, her bilgisayarda aynı performansı vermez. Bunun birçok nedeni var. Fakat, bir bilgisayarda Windows işletim sisteminin yavaş çalışması, diğer bilgisayarda da yavaş çalışacağı anlamına gelmez. Resmi ilk geliştirme sürümünden şuan ki güncel geliştirme sürümü (25231.1) derlemesine kadar Windows 11'i kararlı bulanlar oldu (bende buna dahil), RTM derlemesi (220001.194) sürümünden güncel RTM sürüme (Eklim 2022 toplu güncelleştirmesi) kadar Windows 11'i kararsız bulanlar oldu. Özetle, çalıştırmadan Windows 11'i sizin için uygun olup olmadığını bilemeyiz, sadece tahmin edebiliriz buda kesin sonuç vermez. Tavsiye olarak, arayüz hoşunuza gittiğiyse Windows 11'e bir yükseltme yapıp cihazınızın Windows 11'i kararlı çalıştırıp çalıştırmadığına bakmanız iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı