Windows 11 vs Windows 10

Chell451

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
Rtx 4050
İşlemci
i5 13500H
HP Victus 16 marka laptop aldım. Bazı yorumlarda Windows 10 kuranlar driverlarla ilgili sıkıntı yaşamış ama ben hiç Windows 11'e geçmek istemiyorum şahsen. Windows 11 kullananlar memnun mu, internetten ucuza Windows 11 lisansı bulunabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus 16 marka laptop aldım. Bazı yorumlarda Windows 10 kuranlar driverlarla ilgili sıkıntı yaşamış ama ben hiç Windows 11'e geçmek istemiyorum şahsen. Windows 11 kullananlar memnun mu, internetten ucuza Windows 11 lisansı bulunabilir mi?

Evet gayet stabil ve şık duruyor ben hakkımdadaki sistemle Windows 11 Pro kullanıyorum. Ben keyi Trendyol'dan almıştım ama kargoyla kağıt gelmişti saglamlisans daha iyidir.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Bir şey daha merak ediyorum bu keyler nasıl bu kadar ucuz oluyor? Toplu alım falan mı yapıyorlar?

Son düzenleme:
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Bir şey daha merak ediyorum bu keyler nasıl bu kadar ucuz oluyor? Toplu alım falan mı yapıyorlar?

Aynı keyi genelde 1000'lerce kişiye satıyorlar ben bayağı garip bir doğrulama ile etkinleştirmiştim ama bayrağıdır öyle kullanıyorum bir problemi de yok.

GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: A Windows and Office activator using HWID / KMS38 / Online KMS activation methods, with a focus on open-source code and fewer antivirus detections. ile legal bir sekilde retail key edinebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı