Windows 11 vs Windows 10

Geçmeye değer bir şey ve bir özellik bulamadığım için performanstan ödün verme ihtiyacı duymadım.

Yani görsellik dışında genel olarak bir artısı yok Windows 11'in. Bir de hibrit işlemcilerle çalışıyormuş galiba Windows 11, benim işlemci hibrit değil.

Performansta gerçekten doğrudan etki ediyor mu? Misal bu performans oyunlarda CS:GO vb gibi FPS farkı yapıyor mu?

Bence tasarım dışında fark yok.

Aynı bilgisayarlarda. Demek istediğim şahsi düşümcem görsellik harici bir fark yok ama başka kullanıcılar farklı sorunlar da yaşıyormuş. Kim hangi sebepten dolayı hangi windows sürümünü tercih ediyor. Windows 11 gerçekten tercih etmelimiyim. Windows 11 sorunlar olan bir işletim sistemi diyorlar ben bu sorunlardan dolayı nasıl bir çözüm üretmeliyim bunu öğrenmek istedim.
Denemeni öneririm. İster sıfırdan kur ister güncelle.
Kendin karar ver.

Performansta gerçekten doğrudan etki ediyor mu? Misal bu performans oyunlarda CS:GO vb gibi FPS farkı yapıyor mu?
Dosya gezgini kasıyor, işlemler gecikiyor, takılmalar oluyor ve oyundada fps droplar oluyor.

11. nesil işlemci ve 8 GB RAM ile denemeye değer mi sizce.
Elimde M2 SSD'li Ryzen 5 5500U vardı kasıyordu onda. Sizin işlemciyi bilmiyorum ben, yorum yapamam.

Performansı, stabilil olmasını falan boş verin. Windows 11 kullanım olarak Windows 10'a göre hiç rahat değil. O yüzden geçmek bile istemiyorum. Cidden bazı seçenekleri, Windows 10'da hızlı yabilirken, Windows 11'de zorlaştırmışlar.

Ayrıca çift sağ tık menüsü çok saçma olmuş bu arada. Burada da anlamsız işler var.

Denemeni öneririm. İster sıfırdan kur ister güncelle.
Kendin karar ver.

Dosya Gezgini kasıyor, işlemler gecikiyor, takılmalar oluyor ve oyundada FPS droplar oluyor.

Oyun amaçlı bilgisayarlarda ya da işlemcisi düşük bilgisayarlarda Windows 10 tercih etmeliyim ama ofis tarzı ve işlemcisi güçlü bilgisayarlar da Windows 11 tercih etmeliyim doğru mudur?

Defalarca konu açtım araştırdım yok çözümü sanırım.
Kulaklığınız nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı